ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Για να φτάσει το Suzuki σας ως την άκρη του κόσμου!

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki σας προσφέρει Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων μέχρι 31.01.2019.

Εσείς απλά προγραμματίστε ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις και απολαύσετε τις ξέγνοιαστα και με ασφάλεια, πραγματοποιώντας το Service ή τις Επισκευές που χρειάζεται το SUZUKI σας καθώς και την Aντικατάσταση της Mπαταρίας, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών και κερδίστε έκπτωση 25%.*

Καλέστε την Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki στο τηλέφωνο 210 3499940 και ενημερωθείτε σχετικά με τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πατώντας εδώ.

ecstar

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματά του. Οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν μειωμένη απόδοση με αποτέλεσμα την αποφόρτιση ή την καταστροφή της. Με το Χειμερινό Έλεγχο που θα διενεργήσουμε στο αυτοκίνητό σας ελέγχουμε δωρεάν και την μπαταρία του και αν χρειαστεί να αντικατασταθεί εμείς σας προσφέρουμε έκπτωση 25%. Εσείς απλά προγραμματίστε ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις!

ΤΥΠΩΣΤΕ ΕΔΩ
 
Οικονομικά

Tώρα έχετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το αυτοκίνητό σας, σε ένα σημείο. Η Suzuki σας προσφέρει τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία mySuzuki για να ενημερώνεστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Mέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με το αυτοκίνητό σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια:

  • Πληροφορίες οχήματος όπως: ημερομηνία αγοράς, στοιχεία εμπόρου, λήξη εγγύησης κ.α.
  • Ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου
  • Πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου
  • Πρόσβαση στον κατάλογο αξεσουάρ
  • Online ραντεβού για service
  • Εύκολη πρόσβαση στο Επίσημο Δίκτυο Suzuki
  • Ειδοποιήσεις για διορθωτικές ενέργειες & ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις
  • Μοναδικές προσφορές
ecstar

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

30.000 διαφορετικά ανταλλακτικά συντονίζονται κάθε δευτερόλεπτο για να σας προσφέρουν τη μέγιστη αξιοπιστία που μόνο η Suzuki μπορεί να εγγυηθεί. Επιλέξτε Γνήσια Ανταλλακτικά ώστε το SUZUKI σας να λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το οδηγήσατε. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από τη Suzuki, πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης και αντέχουν στο χρόνο. Για αυτό άλλωστε καλύπτονται και με εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία τοποθέτησής τους*

* Εξαιρούνται τα αναλώσιμα, τα ανταλλακτικά τριβής και ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά

 
Οικονομικά

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΧΕΙΜΩΝΑ SUZUKI

Ο χειμώνας προσφέρεται για εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τις χειμερινές σας περιπέτειες πιο σίγουροι από ποτέ. Εφοδιάστε το αυτοκίνητό σας με μοναδικά αξεσουάρ από την ευρεία γκάμα που μόνο η Suzuki προσφέρει.

ecstar

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Είναι η απόλυτη σύνδεση με το δρόμο. Για αυτό χρειάζεστε ότι καλύτερο για τις χειμερινές σας βόλτες. Εμείς σας προτείνουμε μερικά tips φροντίδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ  

Το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki σας προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές μία αξεπέραστη γκάμα κορυφαίων ελαστικών.

 

*H προσφορά για το service ή τις επισκευές ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως 31.12.2014. Εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ. Η προσφορά για την αντικατάσταση της μπαταρίας ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου ηλικίας.