Τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελίες

 

Νέο JIMNY. Κανείς άλλος.

Υπάρχουν μέρη στον κόσμο που μόνο το JIMNY μπορεί να πάει.

Βουτήξτε σε λασπώδεις λάκκους, κάντε ελιγμούς μέσα σε πυκνά δάση, κατακτήστε απάτητες κορυφές με αυτό το off-roader που ξέρει τι σημαίνει αληθινή περιπέτεια. Το επιλέγουν ξανά και ξανά όσοι μοιράζονται το ασυμβίβαστο πνεύμα του.  Το JIMNY δεν γνωρίζει σύνορα.

 
 

Εξωτερικό

Ατίθασο. Έτοιμο να κατακτήσει το άγνωστο.

Φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση παραμένει το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο. Το νέο JIMNY χωρίς αντίπαλο φθάνει εκεί όπου τα άλλα οχήματα φοβούνται να βαδίσουν. Απελευθερώστε το πνεύμα περιπέτειας και ζήστε με την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

 
Υπεύθυνα
Υπεύθυνα
 
 

Χρώματα

 
 

Εσωτερικό

Επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, την οδήγηση.

Στο νέο JIMNY, δεν υπάρχει τίποτα που να σας αποσπά την προσοχή από την οδήγηση. Το κομψό, minimal εσωτερικό του είναι προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Τα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια και ο πίνακας οργάνων προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και χειρισμό ακόμη και όταν φοράτε γάντια.

 
Υπεύθυνα
Υπεύθυνα

Επιδόσεις

Δύναμη όταν τη χρειάζεστε.

Το νέο Jimny δεν συμβιβάζεται και παραμένει το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο.

Με τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά, το Jimny είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις πλέον απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Το κλιμακωτό πλαίσιο τύπου σκάλας, οι ακόμα μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, ο άκαμπτος άξονας τριών συνδέσμων με ελικοειδή ελατήρια καθώς και το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP PRO με κοντές σχέσεις μετάδοσης, οι οποίες ενισχύουν τη ροπή για καλύτερη πρόσφυση σε απότομες πλαγιές και τραχύ έδαφος.

Εξοπλισμένο με κινητήρα 1.5 λίτρων, σας μεταφέρει όπου θέλετε να πάτε με ασυναγώνιστη ευελιξία και ισχυρή ροπή όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Διατηρεί την άριστη οδική συμπεριφορά εκτός δρόμου καθώς επίσης και την οικονομία καυσίμου.

 
JImny
Jimny

 

Jimny
Jimny

Κληρονομιά

Το DNA του JIMNY

To JIMNY αποτελεί ορόσημο για τη Suzuki αλλά και για τους φίλους της τετρακίνησης, οι οποίοι το αγάπησαν από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία του το 1970. Το JIMNY κουβαλάει την κληρονομιά ενός μικρού, ελαφρού, αυθεντικού εκτός δρόμου οχήματος και αποτελεί την επιτομή της 4WD τεχνολογίας της Suzuki.

 
Υπεύθυνα

1η γενιά (1970-)

Το Jimny 1ης γενιάς αποτέλεσε το μοναδικό μίνι αυτοκίνητο στην κατηγορία των 4x4 off-road οχημάτων. Με τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του και τις μικρές αλλά ισχυρές επιδόσεις, κέρδισε μεγάλη αναγνώριση όχι μόνο από επαγγελματίες, αλλά και από απλούς καθημερινούς χρήστες.

 
Οικονομικά

2η γενιά (1981-)

Το Jimny 2ης γενιάς με το συμπαγές τετράγωνο σχήμα και το ευρύχωρο εσωτερικό φτιάχτηκε για να προκαλέσει την παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου και να δημιουργήσει νέα τάση στα τετρακίνητα οχήματα. Με τον κοφτερό, κομψό σχεδιασμό του, κατάλληλο τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου διαδρομές, έτυχε της αποδοχής και του γυναικείου αγοραστικού κοινού.

 
Ευέλικτα

3η γενιά (1998-)

Το Jimny 3ης γενιάς εισήγαγε ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης με το ομαλό αεροδυναμικό σώμα, το μεγαλύτερο μεταξόνιο και την εξελιγμένη άκαμπτη ανάρτηση. Προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα και ευελιξία εντός και εκτός δρόμου, παρέμεινε δημοφιλές παγκοσμίως για 20 χρόνια.