Το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο IGNIS κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Παρίσι

Η Suzuki δίνει ισχυρό παρόν στη Mondial de l’Automobile Paris 2016 παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο compact crossover IGNIS!

Ένα από τα βασικά εκθέματα της Suzuki θα είναι το S-CROSS, με πλήρως ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό και αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού. Ο ξεκάθαρος SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά. Ενώ μηχανικά, οι εξαιρετικά αποδοτικοί turbo κινητήρες BOOSTERJET 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, που έχουν αντικαταστήσει τον υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών, εξασφαλίζουν επιδόσεις και απαράμιλλη οικονομία με καταναλώσεις εφάμιλλες μικρών αυτοκινήτων πόλης.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα το νέο IGNIS, ένα compact crossover με εμβληματικό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.

Το μινιμαλιστικό εξωτερικό design δείχνει «φρέσκο» και γεμάτο αυτοπεποίθηση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Το IGNIS, ως γνήσιος εκφραστής της μακράς κληρονομιάς της Suzuki θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, παραμένοντας δίχως αμφιβολία ένα γνήσιο Suzuki.

Το νέο IGNIS θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη στα τέλη του 2016.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη συνέντευξη τύπου της Suzuki που θα ξεκινήσει στις 09.00 πμ την 29η Σεπτεμβρίου 2016.

Το περίπτερο της Suzuki βρίσκεται στο stand 511, στο hall 1.0, στο Paris Expo Porte de Versailles.

Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση http://www.globalsuzuki.com/paris2016/ 
Η Paris Mondial de l’Automobile 2016 θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από την 1η έως τις 16 Οκτωβρίου.