Είστε έτοιμοι για τις χειμερινές σας εξορμήσεις;

Πραγματοποιήστε σήμερα τον Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο του SUZUKI σας και επωφεληθείτε από επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια, με το πρόγραμμα Drive ‘n Smile Winter Edition.

Το Drive ‘n Smile Winter Edition περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος 12 Σημείων
  • Έκπτωση έως 25% σε γνήσια ανταλλακτικά service και επισκευών
  • Δώρο οι εμπρός υαλοκαθαριστήρες
  • Έκπτωση έως 30% στα πακέτα service Drive ‘n Smile 5+
  • Δωρεάν Οδική Βοήθεια
  • Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE

ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 12 ΣΗΜΕΙΩΝ

Ο σωστός έλεγχος και η διάγνωση της κατάστασης του αυτοκινήτου σας αποτελεί βασική προϋπόθεση για ασφαλείς μετακινήσεις. Για αυτό, φέτος τον χειμώνα, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα Τεχνικού Ελέγχου 12 Σημείων.

Ο ενδελεχής τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, και περιλαμβάνει σημεία όπως:

  • Έλεγχος στάθμης: λαδιού, ψυκτικού υγρού, υγρών υδραυλικού τιμονιού (εάν εξοπλίζεται), υγρών φρένων, υγρών πλυστικής
  • Έλεγχος συστημάτων/σημείων: ψύξης, διεύθυνσης και ανάρτησης, εξάτμισης, μετάδοσης, A/C, ελαστικών, μπαταρίας, φρένων, φώτων, ηλεκτρονικών συστημάτων
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 25% ΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SERVICE ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Η ασφάλεια σας για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά SUZUKI εξασφαλίζετε ότι η συντήρηση και η φροντίδα του αυτοκινήτου σας γίνεται σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Για εσάς που επιλέγετε την εξουσιοδοτημένη φροντίδα του Suzuki Service για τη συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας, σας προσφέρουμε έκπτωση έως 25% ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου και 2 χρόνια εγγύηση.

4-6 ετών (2019-2017)
7-9 ετών (2016-2014)
> 10 (2013-)

Επιλέξτε την εξειδικευμένη φροντίδα του Εξουσιοδοτημένου Service και Κρατήστε το SUZUKI σας.. SUZUKI!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE

ΔΩΡΟ ΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ

Με κάθε Service σας κάνουμε δώρο ένα σετ υαλοκαθαριστήρες εμπρός. Καλή ορατότητα στον δρόμο σημαίνει άνετη και ασφαλής οδήγηση. Για αυτόν τον λόγο, οι υαλοκαθαριστήρες αποτελούν σημαντικό παράγοντας ασφάλειας κάθε σας διαδρομής.

Οι υψηλής ποιότητας υαλοκαθαριστήρες αποτελούν την ιδανική λύση για το αυτοκίνητό σας, διατηρώντας υψηλή απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και επιπλέον στις υψηλές ταχύτητες. Με αεροδυναμικό σχεδιασμό και απόλυτη εφαρμογή, προσφέρουν απρόσκοπτη ορατότητα σε κάθε ταξίδι.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 30% ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ SERVICE
DRIVE ‘n SMILE 5+

Η φροντίδα και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας εδώ είναι προτεραιότητα. Για αυτό δημιουργήσαμε τα προνομιακά πακέτα Drive ‘n Smile 5+, ένα πρόγραμμα προνομίων, εκπτώσεων και προσφορών για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών. Τα ολοκληρωμένα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ με έκπτωση έως 30% και με απόλυτη διαφάνεια.

Από την αλλαγή μπαταρίας έως ετήσιο service, τα Προνομιακά Πακέτα 5+ καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ενδεικτικά το ετήσιο Service από 126€ για μοντέλα άνω των 5 ετών περιλαμβάνει: Λάδια, Φίλτρο λαδιού, Φίλτρο καμπίνες και έλεγχος 29 σημείων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

Με Κάθε Ετήσια Συντήρηση

1

ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

H υπηρεσία SUZUKI ASSISTANCE βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, για την άμεση εξυπηρέτησή σας 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο για: επί τόπου επισκευή, ρυμούλκηση, επιστροφή των επιβαινόντων στον τόπο μόνιμης κατοικίας, έξοδα μεταφοράς, παροχή οχήματος αντικατάστασης* και επαναπατρισμό του οχήματος.

2

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Η τεχνολογία που κινεί το SUZUKI σας πρέπει να είναι πάντα επίκαιρη. Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SUZUKI μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό του αυτοκινήτου σας με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη, για να απολαμβάνετε όλο και περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη ασφάλεια και υψηλότερες επιδόσεις.

Γιατί να επιλέξεις τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της SUZUKI;

Απόλυτη Ευκολία

Προσφέρει απόλυτη ευκολία και διαφάνεια, με εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ σε τελική τιμή.

Γνήσια Ανταλλακτικά

Γνήσια ανταλλακτικά κι αναλώσιμα Suzuki, από το καταρτισμένο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών.

Σταθερή τιμή

Εξασφαλίζεται σταθερή τελική τιμή στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

2 χρόνια εγγύηση

Απολαμβάνετε την κορυφαία ποιότητα και την αξιοπιστία της SUZUKI με 2 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και επιπλέον δωρεάν οδική βοήθεια με κάθε ετήσια συντήρηση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο τεχνικός σύμβουλος Suzuki για να κλείσετε το ραντεβού σας.

H Suzuki που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα φροντίζοντας να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε την επαφή με τη Suzuki ή/και με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου μας, συμπληρώστε τις παρακάτω επιλογές.