VITARA Special Edition: Νέα έκδοση Suzuki για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

Από την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά με το VITARA πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 1988 μέχρι και το νεότερο VITARA Special Edition του 2023, αυτό το μοντέλο της Suzuki γράφει τη δική του ιστορία εδώ και 40 χρόνια και έχει καθιερωθεί ως μια «εμπνευσμένη επανάσταση» για κάθε εποχή. Με 4 γενιές στο ιστορικό του, έχει γίνει ένα πρωτοποριακό σύμβολο της κατηγορίας SUV και είναι εξοπλισμένο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και της υβριδικής μετακίνησης.

Σύγχρονες τεχνολογίες, πρακτικότητα, αξιοπιστία, άνεση, προηγμένα συστήματα ασφάλειας και στιβαρός σχεδιασμός αντανακλούν την τολμηρή φιλοσοφία της Suzuki και κάνουν το VITARA ένα σύμβολο αστικής κομψότητας και αυθεντικής περιπέτειας. Τώρα, με την νέα έκδοση VITARA Special Edition η εταιρεία «ξανασυστήνει» ένα από τα επιτυχημένα μοντέλα της και λανσάρει μια ανανεωμένη εκδοχή που ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.   

VITARA SPECIAL EDITION: Το SUV αυτοκίνητο που έχει όλο το «πακέτο» 

Το θρυλικό VITARA έρχεται με ακόμα πιο τολμηρή προσωπικότητα και ισχυρή εμφάνιση. Με μοναδική διχρωμία, σχεδιαστικές πρωτοτυπίες και καθαρές γραμμές, το νέο VITARA Special Edition κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, απόλυτα ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε διαδρομή με σπορ στυλ σε αυξημένες δόσεις και εμπλουτισμένο με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες.

Μοναδική διχρωμία για απόλυτη ένταση

Η ειδική έκδοση έχει αποκλειστική διχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Το αμάξωμα είναι σε Blue Pearl χρώμα εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του ωκεανού ενώ η οροφή είναι σχεδιασμένη με Galactic Gray Metallic χρώμα σε απαλούς τόνους. Τα δύο μεταλλικά χρώματα συνδυάζονται αρμονικά με ένα κομψό φινίρισμα αντιθέσεων και δημιουργούν μία δυναμική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση, φέρνοντας μαζί της έναν αέρα σπορ πολυτέλειας σε κάθε διαδρομή.

Νέα διακοσμητικά στοιχεία για στιβαρή εμφάνιση

Το νέο VITARA Special Edition έρχεται με ένα ξεχωριστό πακέτο σχεδίασης για όσους θέλουν να οδηγούν ένα πραγματικό “status-symbol”. 

  • Μαύρες ματ εμπρός γρίλιες: To μπροστινό μέρος στις γρίλιες είναι ανασχεδιασμένο και προσφέρει μία αίσθηση δυναμισμού. Σε μαύρο ματ χρώμα, ξεχωρίζει ακόμα πιο έντονα από το Blue Pearl μπλε αμάξωμα και αναδεικνύει την σχεδιαστική ανανέωση του νέου VITARA Special Edition με την πρώτη ματιά, δίνοντας του κύρος και κομψότητα.
  • Μαύρα Ματ Διακοσμητικά Εμπρόσθιου Προφυλακτήρα: Η "εκφραστικότητα" ενός SUV αυτοκινήτου εκδηλώνεται στον προφυλακτήρα και το νέο VITARA Special Edition κάνει δυναμική είσοδο και διαθέτει επιβλητική παρουσία.
  • Διακοσμητικά Φώτων Ημέρας: To VITARA Special Edition δεν είναι μόνο ασφαλές, αλλά και κομψό. Είναι εξοπλισμένο με LED φώτα ημέρας για άψογη ορατότητα και στην νέα έκδοση είναι διπλά εξοπλισμένο με μία επιπλέον ειδική διακοσμητική λωρίδα σε μαύρο ματ χρώμα για άψογη εμφάνιση. 
  • Διακοσμητικά Φτερών: Στο πλαϊνό φτερό υπάρχει μια διακοσμητική λωρίδα σε μαύρο ματ χρώμα που τονίζει ακόμα περισσότερο τις σχεδιαστικές καινοτομίες κατά μήκος του VITARA Special Edition με ξεχωριστά ελκυστική εμφάνιση. 
  • Προστατευτικό φιλμ χειρολαβών: H προσοχή στη λεπτομέρεια είναι φανερή από όλες τις εργονομικές και τολμηρές αλλαγές του νέου VITARA Special Edition. Η νέα έκδοση έρχεται με προστατευτικό φιλμ στη χειρολαβή της πόρτας για έξτρα προστασία από την καθημερινή χρήση και αντοχή στον χρόνο.

Τι γίνεται στο εσωτερικό του VITARA Special Edition

Όπως το εξωτερικό του, αντίστοιχα σύγχρονη είναι η αλλαγή και στο εσωτερικό του, με το ρολόι Tough να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα, ένα εξαιρετικό παράδειγμα μίνιμαλ και έξυπνης σχεδίασης. Το ρολόι είναι το απόλυτο σύμβολο ενός εκλεπτυσμένου εσωτερικού με premium χαρακτηριστικά και αναβαθμίζει την εμπειρία κάθε διαδρομής.

 

Σε δύο εκδόσεις GL+ και GLX

Tο VITARA Special Edition διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις GL+ και GLX που έχουν διαφορές σε χαρακτηριστικά και εξοπλισμό, για να διαλέξεις το καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά τους:

 

Κατανάλωση με υβριδική τεχνολογία

Το νέο Suzuki VITARA Special Edition είναι μοναδικό, κομψό και ξεκάθαρα υβριδικό. Μπορεί το στυλ να ανανεώνεται, αλλά η «οικολογική υπευθυνότητά» του παραμένει καθώς παραμένει Hybrid. Όπως όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα της Suzuki, έτσι και το νέο VITARA διαθέτει υβριδική τεχνολογία, χαμηλές εκπομπές ρύπων, εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ποια είναι η τιμή του VITARA Special Edition

Mπορεί να κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό ωστόσο παραμένει χωρίς αμφιβολία ένα αυτοκίνητο με απεριόριστες δυνατότητες σε προσιτή τιμή.Η τιμή του ξεκινάει από 23.130€ για την έκδοση GL+, που σημαίνει πως οι φίλοι της Suzuki έχουν στη διάθεσή τους μια εξαιρετική και πραγματικά μοναδική επιλογή VITARA. 

Νέο VITARA Special Edition που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα 

Είναι τόσο special όσο περιγράφει το όνομά του και έρχεται με ένα φοβερό προσόν: την άμεση διαθεσιμότητά του και τον σύντομο χρόνο παράδοσης. Πίσω από τη διαχρονικά επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, η ανανεωμένη έκδοση του VITARA SpeciaL Edition έρχεται με εντυπωσιακή παρουσία στον δρόμο για να ταράξει τα νερά της αγοράς της SUV κατηγορίας και να φέρει όλη την κομψότητα ενός οχήματος στην υπηρεσία του οδηγού που θέλει να ξεχωρίζει και θέλει να κατακτά κάθε δρόμο.

Αναζήτησε το VITARA Special Edition για μια εμπειρία που υπόσχεται ακόμα περισσότερα!