ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HYBRID

Αποκτήστε υβριδικό αυτοκίνητο πιο εύκολα από ποτέ!

Τα υβριδικά αυτοκίνητα ήρθαν για να μείνουν! Τώρα η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ! Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι πρωτοποριακή , προσιτή σε όλους και μπορεί να θεωρηθεί ως η επικρατέστερη καινοτομία του μέλλοντος.

Σκεφθείτε Υβριδικά, Οδηγήστε Suzuki

Τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα, είναι στη SUZUKI. Η τεχνολογία Suzuki Hybrid προσφέρει πραγματική οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση. Γιατί, Suzuki Hybrid σημαίνει σεβασμός στο περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση, εξοικονόμηση χώρου, χαμηλό βάρος και συναρπαστική οδήγηση!

Με ένα Suzuki Hybrid ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι έκφρασης, ακόμα πιο απολαυστικές διαδρομές και αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε το μέλλον της οδήγησης, σήμερα!

H Suzuki με τα υβριδικά αυτοκίνητα και την Hybrid Τεχνολογία, αποδεικνύει έμπρακτα ότι παραμένει πιστή στο όραμά της για την παραγωγή λιγότερο ρυπογόνων οχημάτων. Παράλληλα, ο μικρός, ελαφρύς και αποδοτικός τους κινητήρας αλλά και η χαμηλή τους κατανάλωση τα καθιστά «Value for Money».

IGNIS HYBRID

Το νέο IGNIS Hybrid αποτελεί ένα από τα ιδανικά υβριδικά αυτοκίνητα πόλης. Χάρη στο απλό, αλλά ευφυές υβριδικό σύστημα, πετυχαίνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και συνεπώς, μεγαλύτερη αυτονομία. Μία ηλεκτρογεννήτρια υποστηρίζει τον βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας αυξημένες επιδόσεις, ενώ το χαμηλό του βάρος και η έξυπνα τοποθετημένη μπαταρία, δεν επηρεάζουν την εργονομία και την άνεση στην καμπίνα.

MILD HYBRID

Η Suzuki είναι η πρώτη μάρκα με όλη την γκάμα των μοντέλων της να αποτελείται από υβριδικά αυτοκίνητα. Χάρη στο απλό, αλλά ευφυές στη σύλληψή του ήπιο υβριδικό σύστημα, πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και συνεπώς, μεγαλύτερη αυτονομία προσφέροντας το ιδανικό υβριδικό σύστημα για αυτοκίνητα πόλης. Μία ηλεκτρογεννήτρια (ISG) υποστηρίζει τον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας αυξημένες επιδόσεις, ενώ το χαμηλό του βάρος και η έξυπνα τοποθετημένη μπαταρία κάτω από το κάθισμα, δεν επηρεάζουν την εργονομία και την άνεση στην καμπίνα. Η πιο ξέγνοιαστη και άνετη οδήγηση είναι στο χέρι σας!

STRONG HYBRID

To όραμα πίσω από τη δημιουργία του συστήματος Strong Hybrid, είναι τα μοντέλα της Suzuki να έχουν ένα αποδοτικό κινητήρα που να συνδυάζει και τα οφέλη της τεχνολογίας AGS που παρέχουν ελαφριά και οικονομικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, τα υβριδικά αυτοκίνητα, είναι φτιαγμένα για να προσφέρουν εξαιρετικά δυναμικές επιδόσεις με:

  • Αμιγώς ηλεκτρική κίνηση
  • Φόρτιση της μπαταρίας εν κινήσει κατά την επιβράδυνση αλλά και από τον ηλεκτροκινητήρα για ακόμη πιο αποδοτική οδήγηση με οικονομία και επιδόσεις
  • Εξαιρετικά οικονομική κατανάλωση από 5,3lt/100km χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις

ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • Συνδυασμός της τεχνολογίας Strong Hybrid με την τετρακίνηση ALLGRIP, η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Η τετρακίνηση της Suzuki είναι πάντα διαθέσιμη ακόμη αν και η υβριδική μπαταρία είναι εντελώς άδεια.
  • Ενεργητική ασφάλεια στις καθημερινές σας διαδρομές
  • Δύναμη και αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις στην εξοχή
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Ανεπηρέαστες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου
  • Χαμηλά τέλη κυκλοφορίας χωρίς πρόσθετο κόστος κτήσης

Οφέλη Τεχνολογίας Suzuki HYBRID

Μέγιστη Απόδοση

Σας βοηθάει κατά την επιτάχυνση, επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

Χαμηλή κατανάλωση

Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας Suzuki HYBRID και των νέων ελαφρών και ανθεκτικών πλατφορμών με τεχνολογία HEARTECT καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης.

Χωρίς περιορισμούς

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι απλή! Χάρη στην ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρογεννητρία ISG (Integrated Starter Generator) και τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φορτίσετε το υβριδικό αυτοκίνητό σας, καθώς θα επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προορισμός, μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές εντός πόλης, η τεχνολογία Suzuki HYBRID σας προσφέρει τα οφέλη της διαρκώς, χωρίς περιορισμούς.

Χαμηλό κόστος χρήσης

Η αγορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει μόνο εξοικονόμηση στο κόστος καυσίμων, αλλά σημαίνει και εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Η ήπια υβριδική τεχνολογία HYBRID Suzuki, εμπίπτει στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα φορολογικά πλεονεκτήματα όπως το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

Εξοικονόμηση χώρου & βέλτιστη κατανομή βάρους

Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην άνεση. Χάρη στην μπαταρία μικρού μεγέθους που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ζυγίζει μόλις 6,2 κιλά, οι εσωτερικοί χώροι του αυτοκινήτου παραμένουν άνετοι και λειτουργικοί. Ταυτόχρονα, δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Συναρπαστική οδήγηση

Η απλή και έξυπνη τεχνολογία HYBRID σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το στυλ οδήγησης και τις καθημερινές σας συνήθειες. Απλά οδηγήστε!

Συχνες Ερωτησεις και Αποριες για τα Υβριδικα Αυτοκινητα Suzuki

Τι είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο;
Ένα συμβατικό αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ αντίστοιχα ένα ηλεκτρικό, φέρει ηλεκτροκινητήρα. Υβριδικό αυτοκίνητο είναι αυτό που συνδυάζει τους δύο κινητήρες. Τα υβριδικά αυτοκίνητα το 2024 προσφέρουν πολύ μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση λόγω της συνδυαστικής χρήσης των δύο κινητήρων.
Ποια είναι τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα στα υβριδικά αυτοκίνητα;
Τι τέλη κυκλοφορίας έχει ένα υβριδικό αυτοκίνητο;
Έχει όντως μεγάλη διαφορά η κατανάλωση των υβριδικών αυτοκινήτων;
Πόση αυτονομία έχουν τα υβριδικά της SUZUKI;
Σε τι τιμές κυμαίνονται τα υβριδικά αυτοκίνητα Suzuki;
Έχουν επιδότηση τα Hybrid αυτοκίνητα της Suzuki;
Πρακτικά ένα υβριδικό SUV υστερεί σε κάτι σε σχέση με ένα συμβατικό SUV;
Υπάρχουν προβλήματα στα υβριδικά αυτοκίνητα που πρέπει να ξέρω;
Αναμένονται άλλα υβριδικά μοντέλα Suzuki μέσα στο 2024;
Υπάρχει διαφορά μεταξύ Plug-in Hybrid με τα κλασικά υβριδικά αυτοκίνητα;
Θα βρω σημεία φόρτισης στην Ελλάδα για το Plug-in Hybrid αυτοκίνητο μου;
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης SUZUKI;