Υπηρεσίες | SUZUKI CONNECT

Το SUZUKI CONNECT προσφέρει επτά λειτουργίες υπηρεσιών

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή SUZUKI CONNECT στο smartphone σας για να κάνετε την εμπειρία του αυτοκινήτου σας Suzuki ακόμα πιο βολική και καθησυχαστική.

  • Σημείωση:
  • -Κάθε υπηρεσία έχει συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας, επομένως ανατρέξτε στο «Εγχειρίδιο χρήστη της εφαρμογής» για λεπτομέρειες.
  • - Οι σελίδες της εφαρμογής υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Ειδοποίηση Κατάστασης

Η Πόρτα Αφέθηκε Ξεκλείδωτη

Ησυχάστε με το SUZUKI CONNECT που σας στέλνει μια ειδοποίηση εάν έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας ξεκλείδωτο. Εάν ναι, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κλειδώσετε την πόρτα από απόσταση αμέσως.

Οι Προβολείς Αφέθηκαν Αναμμένοι /
Τα Φώτα Αλάρμ Αφέθηκαν Αναμμένα

Αν κατά λάθος αφήσετε αναμμένους τους προβολείς ή τα φώτα αλάρμ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το SUZUKI CONNECT σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε την μπαταρία σας υπενθυμίζοντάς σας να επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας για να σβήσετε τους προβολείς ή τα φώτα αλάρμ.

Eντοπιστής Σταθμευμένου Αυτοκινήτου

Ο Εντοπιστής Παρκαρισμένου Αυτοκινήτου θα εμφανίσει την τοποθεσία όπου είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητό σας στο χάρτη του smartphone σας.

Πρόσθετη Λειτουργία : Διαμοιρασμός Εντοπιστή Παρκαρισμένου Αυτοκινήτου

Ο Διαμοιρασμός Εντοπιστή Παρκαρισμένου Αυτοκινήτου είναι πολύ βολικός για να συναντηθείτε ή να αποφύγετε να χαθείτε κοινοποιώντας τη θέση στάθμευσης σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας μέσω email ή ενός σύντομου μηνύματος.

  • Σημείωση:
  • - Σε περίπτωση στάθμευσης σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, η τοποθεσία μπορεί να βρεθεί σε χάρτη αλλά ο όροφος δεν θα εμφανίζεται.
  • - Σε μέρη με κακή λήψη GPS, όπως υπόγειοι χώροι στάθμευσης, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εμφάνιση της ακριβούς τοποθεσίας.

Ιστορικό Οδήγησης

Το SUZUKI CONNECT σας επιτρέπει να δείτε το Ιστορικό οδήγησης για τους τελευταίους 18 μήνες. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα δεδομένα για κάθε μεμονωμένο οδηγό ανά ταξίδι και να κατηγοριοποιήσετε τα δεδομένα για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση. Τα δεδομένα μπορούν επίσης να εξαχθούν ως αρχείο CSV.

Τύποι πληροφοριών που διατίθενται ανά μεμονωμένο ταξίδι:

• ημέρα και ώρα οδήγησης     • χρόνος που δαπανήθηκε     • διανυθείσα απόσταση     • μέση κατανάλωση καυσίμου     • σημείο έναρξης/λήξης του ταξιδιού

Ειδοποίηση Γεωπεριορισμού και Απαγόρευσης Κυκλοφορίας

Γεωπεριορισμός

Ακόμη και αν δεν είστε εσείς που οδηγείτε το αυτοκίνητο, μπορείτε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το όχημά σας. Με το SUZUKI CONNECT σε περίπτωση που κάποιος άλλος οδηγός χρησιμοποιεί το όχημα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο smartphone τους όταν το αυτοκίνητο μπαίνει, φεύγει ή απουσιάζει από μια συγκεκριμένη περιοχή για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Για παράδειγμα, θα ειδοποιηθείτε όταν ο οδηγός φύγει από μια καθορισμένη περιοχή για να έρθει να σας παραλάβει.

Ειδοποίηση Απαγόρευσης Κυκλοφορίας

Είναι φυσικό να ανησυχείτε όταν κάποιος που σας ενδιαφέρει οδηγεί το αυτοκίνητο. Με το SUZUKI CONNECT, μπορείτε να ορίσετε μια ώρα και την περιοχή για μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει πότε το αυτοκίνητο που οδηγεί άλλος οδηγός απουσιάζει σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο από την καθορισμένη περιοχή. Για παράδειγμα, θα ειδοποιηθείτε όταν ένα μέλος της οικογένειας που ζει χωριστά δεν έχει επιστρέψει στον καθορισμένο χρόνο στο σπίτι του.

Ειδοποίηση Ασφαλείας

Ειδοποίηση Συναγερμού Ασφαλείας

Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές, το SUZUKI CONNECT θα ειδοποιήσει το smartphone σας εάν η κλειδαριά του σταθμευμένου αυτοκινήτου σας σπάσει, ενεργοποιώντας τον συναγερμό ασφαλείας.

Ειδοποιήσεις Εκκίνησης του Κινητήρα

Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές, μπορείτε να ορίσετε ώρες που δεν περιμένετε να χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο, όπως όταν κοιμάστε ή στη δουλειά. Το SUZUKI CONNECT θα σας ειδοποιήσει όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.

Ειδοποίηση Προειδοποιητικής Λυχνίας

Εάν η προειδοποιητική λυχνία ανάψει λόγω κάποιου προβλήματος στο αυτοκίνητο, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας. Η εφαρμογή θα υποδείξει την αιτία του προβλήματος και θα δείξει συμβουλές με προτεινόμενες ενέργειες. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να καλέσετε απευθείας έναν αντιπρόσωπο ή να ζητήσετε οδική βοήθεια.

Ειδοποίηση Περιοδικής Συντήρησης /
Ανάκλησης

Για να βεβαιωθείτε ότι η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου σας γίνεται έγκαιρα, θα λάβετε μια υπενθύμιση ειδοποίησης καθώς πλησιάζει η ώρα. Επίσης, θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν το αυτοκίνητό σας υπόκειται σε ανάκληση ή χρειάζεται Service.