Εταιρικές Πωλήσεις

 

Η ομάδα Εταιρικών Πωλήσεων

Στη Suzuki κατανοούμε τις αυξημένες απαιτήσεις των εταιρικών πελατών για δημιουργία, ανάπτυξη ή ανανέωση του στόλου τους, για αυτό η εταιρία διαθέτει ειδικό τμήμα για τις εταιρικές πωλήσεις. Εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικά με τους όρους και τους τρόπους απόκτησης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Στόχος μας είναι η μέγιστη εξυπηρέτηση, μέσα από την παροχή προτάσεων και λύσεων, για κάθε μέγεθος επιχείρησης και ανάγκης του πελάτη.

Οι άνθρωποι μας βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν, παρέχοντας σας εκτενείς πληροφορίες, ώστε να επιλέξετε μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων.Η ομάδα μας είναι ο καλύτερος σύμβουλος αγοράς, που σας ενημερώνει για τις πιο συμφέρουσες προτάσεις, με τις οποίες η επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα.

 
Υπεύθυνα

Είμαστε εδώ για να σας πληροφορήσουμε για τον τρόπο απόκτησης ενός αυτοκινήτου, είτε με γνώμονα τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την επιλογή του τρόπου αγοράς, είτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσω απευθείας αγοράς, είτε με χρηματοδότηση, είτε τέλος, με μακροχρόνια μίσθωση από εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Στόχος μας η πιο συμφέρουσα πρόταση για την εταιρία σας.

 

Επικοινωνήστε με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της Suzuki
mail to: corporatesales@suzuki.gr