ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1976, με δραστηριότητα στην εμπορία και στην εισαγωγή καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η εταιρεία Χαροντάκης Α.Ε., βρίσκεται πάντα δίπλα σας. Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη του Επίσημου Δικτύου της Suzuki, εκπροσωπώντας τη μάρκα Suzuki ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Επισκευαστής για το νομό Χανίων.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Σούδας, σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη γύρω από τον υπέροχο κόσμο της αυτοκίνησης. Πάντα με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ψάχνουμε το καλύτερο προϊόν ή υπηρεσία που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας, υφιστάμενων ή δυνητικών.

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία προσεχτικά επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στη σωστή συντήρησή τους.
Παρέχουμε τεκμηριωμένη και ορθή πληροφόρηση γύρω από τα προϊόντα μας, μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.
Δυναμώνουμε τη θέση μας στις εταιρικές πωλήσεις, στηρίζοντας τοπικούς συνεργάτες που επενδύουν στο πιο δυνατό εγχώριο προϊόν, τον τουρισμό.
Διατηρούμε άρτια, αναγνωρισμένη και βραβευμένη τεχνική εξυπηρέτηση και συνεχώς επενδύουμε σε εκπαίδευση και εξοπλισμό.
Εξακολουθούμε να κρατάμε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον νομό μας, επιβεβαιώνοντας ότι η συνταγή μας παραμένει απλή αλλά σωστή:

Εξυπηρέτηση, Ειλικρίνεια, Συνέπεια, Διάρκεια