ΤΖΙΛΙΝΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Εταιρία ΤΖΙΛΙΝΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των αυτοκινήτων από το 1991 με την γενική εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το 1994 σε συνεργασία με την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στον Νομό Πιερίας.

Το 1997 οι απαιτήσεις της αγοράς αναγκάζουν την δημιουργία κάθετου συγκροτήματος με συνεργείο και φανοποιείο. Mε αποτέλεσμα σήμερα οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις να φτάνουν τα 2,500 τ.μ. καλύπτοντας όλο το φάσμα της παροχής υπηρεσιών.

Το 1999 ξεκινάει η συνεργασία με την θυγατρική εταιρεία του ομίλου Executive Insurance Brokers τόσο στις ασφάλειες αυτοκινήτων όσο και των υπολοίπων κλάδων (πυρός, ζωής, κτλ.) καθώς και με την Executive Lease, θυγατρική εταιρεία του ομίλου, στις μακροχρόνιες μισθώσεις αυτοκινήτων.

Την δεκαετία 2000 η εταιρία μας αποσπά αρκετά βραβεία εκ των οποίων τα πιο σημαντικά είναι:

Το 2000 βραβείο «Δυναμικής Ανάπτυξης Μονάδος»
Το 2002 βραβείο «Επίτευξης Στόχου Ανταλλακτικών»
Το 2009 βραβείο «Καλύτερου Τεχνικού»
Το σπουδαιότερο όλων όμως, ήταν το βραβείο “Suzuki Best Dealers” που συνοδευόταν με την επίσκεψη στην «καρδιά» της εταιρείας στο εργοστάσιο Hamamatsu της Ιαπωνίας.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, προσφέρουμε σήμερα τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς της αυτοκίνησης ως Eπίσημος Έμπορος Suzuki.