Λιπαντικά ECSTAR

 


Στη δεκαετία του 1980, η Suzuki ξεκίνησε την ανάπτυξη λιπαντικών με σκοπό την βέλτιστη απόδοση των κινητήρων. Τα λιπαντικά ονομάστηκαν "ECSTAR".

Καθώς η προσδοκία για τα προϊόντα μας εξελίσσεται, η ίδια προσοχή που δίνεται στην απόδοση των κινητήρων, απαιτείται και για την προστασία του περιβάλλοντος. Με την υψηλή τεχνολογία που αναπτύσσεται μέσω της μακράς ιστορίας και της αφοσίωσής της, στη μηχανική και σχεδίαση, η Suzuki έχει αναδιαμορφώσει τα προϊόντα της σειράς "ECSTAR" ώστε να ικανοποιήσει και να ξεπεράσει αυτές τις απαιτήσεις.

Το 2015, η σειρά ECSTAR παρουσιάστηκε ως παγκόσμια εμπορική επωνυμία των γνήσιων λιπαντικών και χημικών προϊόντων Suzuki.
Με την ενίσχυση της σειράς προϊόντων και την καλύτερη απόδοση τους, το "ECSTAR" θα σας δώσει την εμπειρία Suzuki που δεν θα μπορούσε κάποιος άλλος.

Τα λιπαντικά ECSTAR σχεδιάζονται ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το μείγμα των πρόσθετων συνθετικών λιπαντικών υψηλής απόδοσης επιτρέπει την υπεροχή των λαδιών ECSTAR σε χαρακτηριστικά τριβής, σε απορρυπαντική δράση στον κινητήρα και θερμοσταθερότητα. Έτσι, τα λιπαντικά ECSTAR προσφέρουν αξιοσημείωτη απόδοση καυσίμου και προστατεύουν τον κινητήρα.

 
ecstar

Πλεονεκτήματα του λαδιού κινητήρα ECSTAR

● Εξοικονόμηση καυσίμου
Τα γνήσια λιπαντικά ECSTAR παρέχουν υψηλή απόδοση και πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα οικονομίας καυσίμου για κινητήρες Suzuki

● Εξαιρετική προστασία κινητήρα
Η πρωτοποριακή τεχνολογία λίπανσης επιτυγχάνει θερμική σταθερότητα, η οποία παρέχει την απόλυτη προστασία του κινητήρα, ακόμη και κατά την εκκίνηση σε ψυχρά κλίματα.

● Καθαρισμός κινητήρα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Η καθαρή απόδοση επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, εμποδίζοντας τα υπολείμματα και τις εναποθέσεις. Ο κινητήρας παραμένει χωρίς προβλήματα

 
 
 

Οδηγία αντικατάστασης

Το λάδι κινητήρα εκφυλίζεται με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και αν το όχημα δεν κινείται για μεγάλη απόσταση. Συνιστούμε να αλλάζετε το λάδι στα προβλεπόμενα διαστήματα (χιλιομετρικά ή χρονικά - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο). Το διάστημα αντικατάστασης ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες χρήσης, την τοποθεσία, κλπ. Μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης ή να ζητήσετε πληροφορίες από έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Suzuki.

Η σωστή επιλογή για το Suzuki σας

Το λάδι ECSTAR έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον κινητήρα Suzuki και έχει περάσει αυστηρές δοκιμές σε ότι αφορά την απόδοση, την ποιότητα, την αντοχή, κλπ. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε το ECSTAR σε κάθε αλλαγή λαδιών κινητήρα στο Suzuki σας