Εγγύηση 5 ετών

 
Υπεύθυνα

Με την αγορά ενός νέου Suzuki, ξεκινά μια μακροχρόνια σχέση.  

Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο Suzuki θα σας προσφέρει πολλά χιλιόμετρα ευχάριστης και απροβλημάτιστης λειτουργίας. Όλα τα μοντέλα της Suzuki συνοδεύονται με 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης).

 

Η Suzuki χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα υλικά, καθώς και την τεχνολογία αιχμής στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη παραγωγή, ώστε τα οχήματα που παράγει να συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε μοντέλο Suzuki σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και υποβάλλεται σε ελέγχους ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του. Για την διατήρηση των παραπάνω, κάθε καινούργιο αυτοκίνητο Suzuki συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση (3 έτη εργοστασιακή εγγύηση και 2 έτη επέκταση εγγύησης), που περιλαμβάνει:

5 έτη ή 100.000 χλμ για τα μηχανικά / ηλεκτρικά μέρη

12 έτη για το αμάξωμα

 
 

Επέκταση Εγγύησης - Καλύψεις

Η Suzuki είναι τρόπος ζωής.

Ξέρουμε ότι θέλετε το Suzuki σας δίπλα σας κάθε στιγμή, γι’ αυτό σας δίνουμε 2 επιπλέον χρόνια εγγύηση για το νέο σας Suzuki!

Κάθε οδηγός Suzuki έχει έναν επιπλέον λόγo να αισθάνεται ασφαλής. Με την αγορά ενός νέου Suzuki αποκτάτε εγγύηση καλής λειτουργίας για 5 έτη ή 100.000 χλμ (όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτα).    

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά 2 έτη προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα νέα αυτοκίνητα - ανεξαρτήτως μοντέλου- και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

 

 

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης προσφέρει:

  • Πλήρη κάλυψη όλων των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών του αυτοκινήτου
  • Απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας
  • Ενίσχυση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου σας
  • Εξασφάλιση και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας
 

Μοναδική προϋπόθεση για την απολαβή των παραπάνω προνομίων είναι η περιοδική συντήρηση των αυτοκινήτων να γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki κατά τη διάρκεια των 5 ετών και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.