Έλεγχος και Συντήρηση Αυτοκινήτου

Στην Suzuki επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν τα αυτοκίνητα Suzuki.

Γι’ αυτό προτείνουμε όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης να εκτελούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι όλα τα μοντέλα Suzuki δεν οδηγούνται στις ίδιες συνθήκες και ότι κάθε οδηγός έχει το προσωπικό του στυλ. Για το λόγο αυτό, εμείς στην Suzuki προσαρμόζουμε το πρόγραμμα συντήρησης ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, περιβάλλοντος και οδοστρώματος.

 

Αυτός είναι ο λόγος που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πραγματοποιείτε την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας κάθε 12 μήνες.

 
 

Το εκτεταμένο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki στην Ελλάδα διαθέτει έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές που προτείνει το εργοστάσιο κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα λειτουργεί σωστά, προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας αλλά και τα χρήματα που επενδύσατε κατά την αγορά του Suzuki σας, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησής του.

Για Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα συντήρησης επισκεφτείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki.