Φίλτρα & Τακάκια

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΝΕΣΗ. SERVICE!

Ανανέωσε το Suzuki σου

Το Suzuki σου είναι φτιαγμένο για να σε συντροφεύει για πολλά, πολλά χρόνια. Ορισμένα μέρη όμως του αυτοκινήτου πρέπει να αντικαθίστανται περιοδικά για να μένουν αναλλοίωτα. Το εξειδικευμένο προσωπικό στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας θα φροντίσει το αυτοκίνητό σου ώστε να έχει πάντα τα κατάλληλα, γνήσια φίλτρα και τακάκια που χρειάζεται για να διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές επιδόσεων και ασφάλειας Suzuki.

Τακάκια

Το σύστημα πέδησης, δηλαδή των φρένων, του αυτοκινήτου σου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ασφάλειά του. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να είναι σωστά συντηρημένα τα φρένα έτσι ώστε οι επιδόσεις τους να παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Όταν φρενάρεις, τα τακάκια πιέζουν το δισκόφρενο, δημιουργούν τριβή και σταματούν την κίνηση του αυτοκινήτου. Φυσικά φθείρονται και πρέπει να έχουν ορισμένο πάχος για να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Υπεύθυνα
Υπεύθυνα

Να προτιμάς την τοποθέτηση γνησίων τακακιών Suzuki για το αυτοκίνητό σου. Είναι σχεδιασμένα για το ακριβές μοντέλο που οδηγείς και τις τεχνικές του προδιαγραφές. Είναι κατασκευασμένα από υλικά που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις και διάρκεια ζωής. Και τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Suzuki είναι άρτια εκπαιδευμένα στο να φροντίζουν τα φρένα του Suzuki σου!Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki

Φίλτρα

Η καμπίνα του αυτοκινήτου σου είναι σαν ένα μικρό σπίτι μακριά από το σπίτι σου. Νιώθεις άνεση, περνάς χρόνο εκεί. Για αυτό και ο αέρας που αναπνέεις όσο βρίσκεσαι μέσα στο Suzuki σου, είτε στο σύντομο διάστημα μέχρι να φτάσεις στο γραφείο σου, είτε για ένα πολύωρο ταξίδι πρέπει να είναι καθαρός και υγιεινός.

Τα γνήσια φίλτρα Suzuki εγγυημένα σταματούν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αγαπημένο σου Suzuki. Ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, οι διαθέσιμοι τύποι φίλτρων πέρα από την ικανότητα εξουδετέρωσης των οσμών μπορεί να έχουν και αντιβακτηριδιακές και αντι-αλλεργιογόνες ιδιότητες.

Υπεύθυνα
Υπεύθυνα

Οι άνθρωποι στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Suzuki είναι ειδικοί στο να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο φίλτρο για το αυτοκίνητό σου και να το εγκαταστήσουν. Έτσι, εσύ απλώς συνεχίζεις να απολαμβάνεις την οδήγηση με χαμόγελο!Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki