Προσφορές After Sales

Ώρα για ανανέωση με την ανοιξιάτικη προσφορά της Suzuki After Sales.

Μας εμπιστεύεστε και σας το ανταποδίδουμε!

Η καλοκαιρία ήρθε για να μείνει, τα μέτρα κατά της πανδημίας χαλαρώνουν, η διάθεση αλλάζει και μαζί φέρνει την ευκαιρία για ανοιξιάτικες αποδράσεις. Έχοντας περάσει ένα μεγάλο διάστημα σε ακινησία θα πρέπει και το αυτοκίνητό μας να βρει την φόρμα του. Η Suzuki σας δίνει την δυνατότητα να φρεσκάρετε το αυτοκίνητό σας με μια σειρά από σημαντικές προσφορές που συνοδεύουν το service του αυτοκινήτου σας.

Πραγματοποιήστε την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές Φανοποιίας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki και απολαύστε μοναδικά προνόμια.

  • Δωρεάν καθαρισμός συστήματος A/C
  • Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού
  • Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας
  • Έως 25% Έκπτωση σε Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών*
  • 20% Έκπτωση σε Γνήσια Αξεσουάρ

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας είναι από 12 Απριλίου μέχρι 30 Ιουνίου. Καλέστε την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki στο 210 3499940 και ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα και τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν.

1

Δωρεάν Kαθαρισμός A/C

Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του A/C είναι πιο απαραίτητος από ποτέ.

Επωφεληθείτε σήμερα από τα προνόμια που μόνο η Suzuki μπορεί να σας προσφέρει

Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Suzuki
Όροι και Προϋποθέσεις

Η προωθητική ενέργεια και οι προσφορές που τη συνοδεύουν ισχύουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 ως εξής:

-Οι εκπτώσεις σε ανταλλακτικά service ή επισκευών διαμορφώνονται ως εξής: Έκπτωση 12% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα 4 έως 7 ετών, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 1/04/2014 έως και 31/03/2017.

-Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία από 8 έως 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 1/04/2011 έως και 31/03/2013.

-Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία πάνω από 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν προγενέστερα από την 31/03/2011.

-Εξαιρούνται τα αξεσουάρ και τα ελαστικά.

-Οι Δωρεάν Παροχές ισχύουν μόνον στην περίπτωση εκτέλεσης του προγραμματισμένου Service.

-Η Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού αφορά αυτοκίνητα μετά την 1/1/2010 για τα οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα από το εργοστάσιο.

-Η έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ αφορά όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης.

-Η προσφορά ισχύει μόνο για τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Πληροφορηθείτε ποιοι συμμετέχουν καλώντας στο 210349940 είτε αποστέλλοντας email στο info@suzuki.gr