Ενημέρωση Λογισμικού

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ SUZUKI ΣΟΥ!

Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη. Έτσι το Suzuki σου θα χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό με το Suzuki που βγαίνει σήμερα από την παραγωγή!

Η τεχνολογία που κινεί το Suzuki σου πρέπει να είναι πάντα επίκαιρη. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι από 10 ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι που είναι υπεύθυνοι για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της Suzuki.

Αναβάθμιση λογισμικού Suzuki

Το αυτοκίνητό σου γίνεται ακόμα καλύτερο με την πάροδο του χρόνου! Κλείσε ραντεβού για την ετήσια συντήρηση και αναβάθμισε ΔΩΡΕΑΝ το λογισμικό του Suzuki σου, για να απολαμβάνεις όλο και περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη ασφάλεια και υψηλότερες επιδόσεις.

 
 

Ασφάλεια

Οι ενημερώσεις για τα συστήματα ασφάλειας του Suzuki σου είναι φυσικά η πρώτη προτεραιότητα. Αυτή η κατηγορία ηλεκτρονικών εγκεφάλων περιλαμβάνει συστήματα πέδησης, αυτόματης λειτουργίας φρένων, τους αερόσακους, και άλλα.

 
 

Άνεση και πρόσβαση

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις απόλυτη άνεση στο αυτοκίνητό σου. Γι’ αυτό προσθέτουμε διαρκώς νέες λειτουργίες άνεσης στη μονάδα του ηχοσυστήματος και πλοήγησης στα μοντέλα Suzuki, στα ηλεκτρονικά αξεσουάρ που περιλαμβάνουν καθώς και στις λειτουργίες ξεκλειδώματος και εκκίνησης του κινητήρα.

 


Δες πως γίνεται η ενημέρωση λογισμικού σε ένα Vitara και κάνε και εσύ στη συνέχεια το
δικό σου Suzuki σαν καινούριο.