ΓΙΑΤΙ SUZUKI

My life. My Suzuki

H Suzuki δεν κατασκευάζει αυτοκίνητα. Δημιουργεί ιδέες, που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και λαμπερή.
Η Suzuki δεν ακολουθεί κανόνες παρά μόνο έναν. Να αξιοποιεί στο έπακρο την κάθε ημέρα.
Η Suzuki δημιουργεί μοναδικές προτάσεις για τον κάθε ένα ξεχωριστά.
My life. My Suzuki!

Ενθουσιασμός για όλους, παντού!

Η Suzuki ανέκαθεν δημιουργούσε αυτοκίνητα με μοναδικό και fun χαρακτήρα προσφέροντας ευχαρίστηση και ενθουσιασμό μέσω της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων και των τεχνολογιών της. Διασκέδαση για όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων μας, όλων των ηλικιών. Αυτοί που θα παίξουν τον ηγετικό ρόλο στο μέλλον που οραματίστηκε η Suzuki δεν είναι άλλοι από όλους εσάς. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κάθε ημέρα κάθε ατόμου. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό στην καθημερινή ζωή.

Η Suzuki είναι αποφασισμένη να φέρει τον άνθρωπο στο προσκήνιο, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή. Σε αυτό το πλαίσιο εργάζεται ακούραστα για την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών που θα αποτρέψουν την εμφάνιση ατυχημάτων.

Η Suzuki συνεχίζει την πρόκληση να κατασκευάζει αυτοκίνητα που φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα όλων.

Τεχνολογια HYBRID

Τώρα η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ! Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι καινοτόμος, προσιτή σε όλους και μπορεί να θεωρηθεί ως η επικρατέστερη καινοτομία του μέλλοντος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τετρακίνηση ALLGRIP for all People

Το 1970, αναπτύξαμε το πρώτο μας μοντέλο με τετρακίνηση (4WD), το Jimny, LJ10. Από τότε, έχουμε εξελίξει την τεχνολογία μας για να παρέχουμε στους οδηγούς το αίσθημα του ενθουσιασμού, της οδηγικής απόλαυσης και της ασφάλειας. Έπειτα από σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, επαναπροσδιορίζουμε την τεχνολογία της τετρακίνησης δίνοντας σε αυτήν το όνομα ALLGRIP.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγύηση 5 Ετών

Με την αγορά ενός νέου Suzuki ξεκινάει μια μακροχρόνια σχέση. Η Suzuki χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα υλικά, καθώς και τεχνολογίες αιχμής, ώστε τα οχήματα που παράγει να συνδυάζουν την αξιοπιστία με την κορυφαία ασφάλεια. Τα αυτοκίνητά μας έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένους ελέγχους ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους. Για τη διατήρηση των παραπάνω, συνοδεύονται με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δωρεάν Οδική Βοήθεια 5 Ετών

Απολαύστε ξένοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το Suzuki σας με τη δωρεάν οδική βοήθεια. Η Suzuki Assistance παραμένει δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο 24/7.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STAY CONNECTED. STAY TUNED.

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Suzuki για να απολαμβάνετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για το Suzuki σας σε ένα σημείο. Κατά την παράδοση του νέου σας αυτοκινήτου, ο Σύμβουλος Πωλήσεων θα σας ενημερώσει για τον τρόπο εγγραφής ώστε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερα προνόμια, όπως:

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ