ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUZUKI HYBRID

Τώρα, η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ!

Σκεφθείτε Υβριδικά, Οδηγήστε Suzuki

Η τεχνολογία SUZUKI Hybrid προσφέρει πραγματική οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση. Γιατί, SUZUKI Hybrid σημαίνει σεβασμός στο περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση, εξοικονόμηση χώρου, χαμηλό βάρος και συναρπαστική οδήγηση!

Με ένα SUZUKI Hybrid ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι έκφρασης, ακόμα πιο απολαυστικές διαδρομές και αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε το μέλλον της οδήγησης, σήμερα!

 
 

Και 4x4 και Hybrid Suzuki δίνει τον καλύτερο εαυτό της και στους δύο τομείς που πρωτοπορεί και εξειδικεύεται.

  • Ενεργητική ασφάλεια στις καθημερινές σας διαδρομές
  • Δύναμη και αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις στην εξοχή
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Ανεπηρέαστες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου
  • Χαμηλά τέλη κυκλοφορίας πρόσθετο κόστος κτήσης

IGNIS HYBRID

Το νέο IGNIS Hybrid διαθέτει το ιδανικό υβριδικό σύστημα για αυτοκίνητα πόλης. Χάρη στο απλό, αλλά ευφυές στη σύλληψή του υβριδικό σύστημα, πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και συνεπώς, μεγαλύτερη αυτονομία. Μία ηλεκτρογεννήτρια (ISG) υποστηρίζει τον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας αυξημένες επιδόσεις, ενώ το χαμηλό του βάρος και η έξυπνα τοποθετημένη μπαταρία κάτω από το κάθισμα, δεν επηρεάζουν την εργονομία και την άνεση στην καμπίνα. Η πιο ξέγνοιαστη και άνετη οδήγηση είναι στο χέρι σας!

SWIFT HYBRID

Το νέο SWIFT Hybrid με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα. Συνδυάζοντας μία ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια (ISG) και μία μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το ιδανικό υβριδικό σύστημα SUZUKI Hybrid για μικρά αυτοκίνητα, χαρίζει μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων, εξοικονόμηση χώρου και βέλτιστη κατανομή βάρους. Για να αφήνετε το σημάδι σας στην πόλη, χωρίς περιορισμούς!

VITARA HYBRID 48V

Το νέο VITARA Hybrid 48V αλλάζει το παιχνίδι, τόσο με τον αναβαθμισμένο του εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όσο και με τις δυναμικές του επιδόσεις. Χάρη στο νέον Turbo κινητήρα 1.4L με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, υπερέχει σε όλα τα εδάφη. Με κατανάλωση μόλις 4,6lt/100km και με την ευφυή τεχνολογία SUZUKI Hybrid, απολαμβάνετε ακόμη περισσότερα.

S-CROSS HYBRID 48V

To νέο S-CROSS Hybrid 48V, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία SUZUKI Hybrid, εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις σε όλα τα εδάφη και απόλυτη οικονομία. Ο SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, σε έναν απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Εσείς, απλά, απολαμβάνετε την οδήγηση, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας.

 

Τεχνολογία Suzuki HYBRID και οφέλη.

 

 
 
drop
Μέγιστη Απόδοση

Σας βοηθάει κατά την επιτάχυνση, επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

drop
Χαμηλή κατανάλωση

Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας Suzuki HYBRID και των νέων ελαφρών και ανθεκτικών πλατφορμών με τεχνολογία HEARTECT καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης.

drop
Χωρίς περιορισμούς

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι απλή! Χάρη στην ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρογεννητρία ISG (Integrated Starter Generator) και τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας, καθώς θα επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προορισμός, μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές εντός πόλης, η τεχνολογία Suzuki HYBRID σας προσφέρει τα οφέλη της διαρκώς, χωρίς περιορισμούς.

drop
Χαμηλό κόστος χρήσης

Η αγορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει μόνο εξοικονόμηση στο κόστος καυσίμων, αλλά σημαίνει και εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Η ήπια υβριδική τεχνολογία HYBRID Suzuki, εμπίπτει στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα φορολογικά πλεονεκτήματα όπως το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

drop
Εξοικονόμηση χώρου & βέλτιστη κατανομή βάρους

Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην άνεση. Χάρη στην μπαταρία μικρού μεγέθους που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ζυγίζει μόλις 6,2 κιλά, οι εσωτερικοί χώροι του αυτοκινήτου παραμένουν άνετοι και λειτουργικοί. Ταυτόχρονα, δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

drop
Συναρπαστική οδήγηση

Η απλή και έξυπνη τεχνολογία HYBRID σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το στυλ οδήγησης και τις καθημερινές σας συνήθειες. Απλά οδηγήστε!