Τώρα η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ!
Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι καινοτόμος, προσιτή σε όλους και μπορεί να θεωρηθεί ως η επικρατέστερη καινοτομία του μέλλοντος.

 

Σκεφθείτε Υβριδικά, Οδηγήστε Suzuki

Η τεχνολογία SUZUKI Hybrid προσφέρει πραγματική οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση. SUZUKI Hybrid σημαίνει αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον, συναρπαστική οδήγηση, χαμηλή κατανάλωση, χωρίς περιορισμούς, με εξοικονόμηση χώρου και χαμηλό βάρος και με χαμηλό κόστος χρήσης. Νέοι δρόμοι έκφρασης, νέες διαδρομές και οδηγικές εμπειρίες ανοίγονται μπροστά σας. Ανακαλύψτε το μέλλον της οδήγησης σήμερα!

 

Και 4χ4 Και Hybrid!

Η Suzuki δίνει τον καλύτερο εαυτό της στους δυο τομείς που πρωτοπορεί και εξειδικεύεται!
Suzuki HYBRID και με τετρακίνηση συνδυάζει και σας προσφέρει τα καλύτερα των δυο κόσμων.

  • Ενεργητική Ασφάλεια για τις καθημερινές σας διαδρομές
  • Δύναμη και αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις στην εξοχή
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Ανεπηρέαστες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου
  • Χαμηλά τέλη κυκλοφορίας
  • Χωρίς πρόσθετο κόστος κτήσης & συντήρησης
drop

Μέγιστη Απόδοση

Σας βοηθάει κατά την επιτάχυνση, επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

drop

Χαμηλή κατανάλωση

Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας Suzuki HYBRID και των νέων ελαφρών και ανθεκτικών πλατφορμών με τεχνολογία HEARTECT καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης.

drop

Χωρίς περιορισμούς

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι απλή! Χάρη στην ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρογεννητρία ISG (Integrated Starter Generator) και τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας, καθώς θα επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προορισμός, μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές εντός πόλης, η τεχνολογία Suzuki HYBRID σας προσφέρει τα οφέλη της διαρκώς, χωρίς περιορισμούς.

drop

Χαμηλό κόστος χρήσης

Η αγορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει μόνο εξοικονόμηση στο κόστος καυσίμων, αλλά σημαίνει και εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Η ήπια υβριδική τεχνολογία HYBRID Suzuki, εμπίπτει στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα φορολογικά πλεονεκτήματα όπως το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

drop

Εξοικονόμηση χώρου & βέλτιστη κατανομή βάρους

Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην άνεση. Χάρη στην μπαταρία μικρού μεγέθους που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ζυγίζει μόλις 6,2 κιλά, οι εσωτερικοί χώροι του αυτοκινήτου παραμένουν άνετοι και λειτουργικοί. Ταυτόχρονα, δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

drop

Συναρπαστική οδήγηση

Η απλή και έξυπνη τεχνολογία HYBRID σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το στυλ οδήγησης και τις καθημερινές σας συνήθειες. Απλά οδηγήστε!Think Hybrid. Drive Suzuki

#SuzukiChallenge

Οδηγήστε ένα υβριδικό μοντέλο SUZUKI και νιώστε τη διαφορά!

Test Drive