Υπηρεσίες After Sales

 

Drive 'n Smile. Kάθε χιλιόμετρο και ένα χαμόγελο!

Mε γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και φροντίδας για εκείνον αλλά και για το SUZUKI του!

Tώρα με τα Aftes Sales προγράμματα της Suzuki, όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν:

  • 5 Xρόνια Εγγύηση
  • 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
  • Πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα mySuzuki
  • Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Online Ραντεβού για Service μέσω του mysuzuki ή μέσω του site του Eξουσιοδοτημένου Επισκευαστή
  • Τη σιγουριά των εξειδικευμένων τεχνιτών Suzuki Hybrid Experts

 

 
 

Εγγύηση 5 Ετών

Με την αγορά ενός νέου Suzuki ξεκινάει μια μακροχρόνια σχέση. Η Suzuki χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα υλικά, καθώς και τεχνολογίες αιχμής, ώστε τα οχήματα που παράγει να συνδυάζουν την αξιοπιστία με την κορυφαία ασφάλεια. Τα αυτοκίνητά μας έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένους ελέγχους ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους. Για τη διατήρηση των παραπάνω, συνοδεύονται με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

Δωρεάν Οδική Βοήθεια 5 Ετών

Απολαύστε ξένοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το Suzuki σας με τη δωρεάν οδική βοήθεια που σας προσφέρουμε για τα 5 πρώτα χρόνια του αυτοκινήτου σας. Η Suzuki Assistance παραμένει δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο 24/7.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
STAY CONNECTED. STAY TUNED.

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Suzuki για να απολαμβάνετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για το Suzuki σας σε ένα σημείο. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας για να έχετε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές, πληροφορίες για τη συντήρηση, Online Αίτημα Service, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

Οnline Αίτημα για Service

Ο τακτικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας αποτελεί βασική αρχή για μία ασφαλή οδήγηση! Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο mysuzuki.gr ή επισκεφθείτε το site του Επίσημου Συνεργάτη Suzuki που επιθυμείτε και κλείστε online ραντεβού για την συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

SuzukiHybridExperts

Τώρα η απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ! Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι καινοτόμος, προσιτή σε όλους και μπορεί να θεωρηθεί ως η επικρατέστερη καινοτομία του μέλλοντος. Οι άριστα εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνίτες μας θα σας ενημερώσουν για τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας αλλά για τις ανάγκες συντήρησης ενός Suzuki Hybrid.