Εταιρεία - Υπηρεσίες

Η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε., δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1986 και έχει την επίσημη αντιπροσώπευση αυτοκινήτων Suzuki από τον Νοέμβριο του 2015.

Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Δράμα μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων Suzuki, καθώς κι ένα σύνολο υπηρεσιών after sales υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του κατασκευαστή.

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στα χέρια των ειδικών. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Suzuki και σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στα τμήματα συνεργείου, φανοποιείου και βαφείου της εταιρίας με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Όραμα-Αξίες

Το όραμά μας είναι να διατηρούμε την ηγετική θέση της εταιρίας στην περιοχή μας αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Στοχεύουμε και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη και την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων οργάνωσης με σκοπό να υπηρετήσουμε με συνέπεια τις βασικές αξίες μας που είναι ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα.

Όλοι οι άνθρωποι της εταιρίας ενεργούμε με ομαδικό πνεύμα και ενότητα επιτυγχάνοντας τους στόχους μας υπηρετώντας ταυτόχρονα τις παραπάνω αξίες με απόλυτη συνέπεια.