Πλήρως ανασχεδιασμένο έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των οικογενειακών 4x4 SUV. Με το δυναμικό χαρακτήρα, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και την ανώτερη ποιότητα συναρμογής θα κλέψει τις καρδιές σας. Το ολοκαίνουριο SUV ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ MΑΣ SUV

 • Εντυπωσιακό SUV
  Αιχμηρό Design Δυναμικής Σχεδιάσης 3 Επίπεδα Εξοπλισμού
 • Υβριδικό SUV
  Τεχνολογία Suzuki Hybrid 48V 1,4L 129Hp και σε συνδυασμό με την αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP της Suzuki.
 • Οικογενειακό SUV
  Πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας από τη Βασική Έκδοση. Άνετοι χώροι για την οικογένεια αλλά και όλο τον εξοπλισμό σας.
 • Τετρακίνητο SUV
  Εκδόσεις 2WD & 4WD ALLGRIP SELECT. Το Μοναδικό στην κατηγορία του με 4 Επιλογές Τετρακίνησης ALLGRIP SELECT

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να μάθετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες για το νέο μοντέλο και να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής για ραντεβού Test Drive

Η Suzuki που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα φροντίζοντας να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε την επαφή με τη Suzuki ή/και με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου μας, συμπληρώστε τις παρακάτω επιλογές.

Συναίνεση επικοινωνίας και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Συναινώ στην ένταξη των προσωπικών μου δεδομένων σε αρχείο προσωπικών δεδομένων και την επεξεργασία τους για τον σκοπό της ενημέρωσης για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και τη διενέργεια έρευνα αγοράς, από τους παρακάτω αποδέκτες:Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας
Δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί για τους όρους της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων κατά τις επιταγές του Κανονισμού ΕΕ (2016/679). Για να δείτε την ενημέρωση της εταιρείας μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πατήστε εδώ.

Τέλος, δηλώνω ότι γνωρίζω ότι δικαιούμαι οποτεδήποτε να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση μου ή να γνωστοποιήσω οποιαδήποτε αλλαγή στα προσωπικά μου δεδομένα ή να ασκήσω οποιοδήποτε άλλο από τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Κανονισμός ΕΕ (2016/679), ενημερώνοντας σχετικά είτε την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σιδηροκάστρου 5-7, ΤΚ 11855, επικοινωνώντας μαζί της τηλεφωνικά στο: 210 34 999 40, είτε τον Επίσημο Έμπορο Suzuki που επιλέξατε ανωτέρω.

our video