Φίλτρα καμπίνας Suzuki

 

Διατηρήστε καθαρό τον αέρα στη καμπίνα επιβατών του Suzuki σας!

Σκοπός του φίλτρου καμπίνας επιβατών είναι να καθαρίζει τον αέρα ο οποίος εισέρχεται στον χώρο μέσω των αεραγωγών του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού και επομένως να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. 

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητος όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο. 

Τα γνήσια φίλτρα καμπίνας επιβατών Suzuki προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες από την γύρη, τη σκόνη, τα μικρά και τα πολύ μικρά σωματίδια, τα βακτήρια και τα ακάρεα. Επιπλέον, ο ενεργός άνθρακας αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές, όπως τα καυσαέρια.

Τα γνήσια φίλτρα καμπίνας επιβατών Suzuki περιλαμβάνουν ένα προοδευτικό φίλτρο πολλαπλών στρωμάτων,  κατασκευασμένο από έναν διαχωριστή καταλοίπων υψηλής αποδοτικότητας. Σε αυτή την κατασκευή, η υφή των υλικών γίνεται προοδευτικά μικρότερη αλλά πιο πυκνή και σχεδόν αδιαπέραστη προς την κατεύθυνση ροής του αέρα. Αυτό εγγυάται πιο αποτελεσματικό φιλτράρισμα και βελτιστοποίηση της συγκράτησης των μικροσωματιδίων, ενώ επιτρέπει μία επαρκή ροή αέρος προς τον χώρο των επιβατών.

Τα φίλτρα καμπίνας επιβατών είναι δύο τύπων, απλά και ενισχυμένα (ενεργού άνθρακα).

Το φίλτρο καμπίνας επιβατών είναι ένα αναλώσιμο ανταλλακτικό, κάτι που σημαίνει πως όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Για αυτό τον λόγο συνίσταται η περιοδική αντικατάστασή του.

Εάν χρησιμοποιείται για περισσότερο χρόνο χωρίς αντικατάσταση, επέρχεται
• Κακός αερισμός
• Ανεπαρκής κλιματισμός
• Μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού
• Περισσότερος χρόνος για να καθαρίσετε το παρμπρίζ

Συνιστούμε τα γνήσια φίλτρα καμπίνας Suzuki. Έχουν σχεδιαστεί για τα αυτοκίνητα Suzuki και έχουν δοκιμαστεί πλήρως, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την απόδοση και τη διάρκεια ζωής τους.

Τα γνήσια φίλτρα καμπίνας Suzuki διατίθενται από το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki

Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki