Το αγαπημένο σας JIMNY επιστρέφει δυναμικά!

Ίδιο εξωτερικά… Γεμάτο εργονομία και πλεονεκτήματα εσωτερικά.

Φτιαγμένο για τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα πιο δύσκολα γεωγραφικά ανάγλυφα, το JIMNY συνεχίζει εκεί που άλλα οχήματα διστάζουν, δικαιώνοντας κάθε επαγγελματία που πρέπει να κινείται σε σχεδόν απροσπέλαστα μέρη.

Το νέο διθέσιο επαγγελματικό JIMNY διατηρεί όλα αυτά που το καθιστούν ένα γνήσιο καθαρόαιμο εκτός δρόμου καθώς και την μοναδική Off-Road ταυτότητά του και προσφέρει πλεονεκτήματα που το καθιστούν απαραίτητο σύμμαχο του επαγγελματία οδηγού σε κάθε του ανάγκη.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Πρακτικός χώρος αποσκευών 863 λίτρων (+33 λίτρα παραπάνω από την επιβατική έκδοση).
  • Eπίπεδο πάτωμα.
  • Διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας από την υπόλοιπη καμπίνα.

Χωρίς να χάνει τίποτα από την εκτός δρόμου αξιοπιστία του, άκαμπτο κλιμακωτό πλαίσιο τύπου σκάλας, ανάρτηση με τρεις συνδέσμους στήριξης και σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP PRO, το JIMNY εξακολουθεί να προσφέρει την ίδια οδηγική απόλαυση στους ήδη φανατικούς οπαδούς του.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

H Suzuki που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα φροντίζοντας να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε την επαφή με τη Suzuki ή/και με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου μας, συμπληρώστε τις παρακάτω επιλογές.