Η SUZUKI ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ COMPACT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Suzuki ανακηρύσσεται ξανά ως η πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο βάσει του συνολικού όγκου πωλήσεων μικρών compact αυτοκινήτων για το 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η IHS Automotive μια εκ των κορυφαίων εταιρειών έρευνών αγοράς.

Η Suzuki είναι η μάρκα που έχει πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης κάθε αυτοκινήτου της, νέας τεχνολογίας ή συστημάτων ασφάλειας και άνεσης.

Είναι η μάρκα που το όνομα της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την απόλαυση. Προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας για οδήγηση σε κάθε είδους επιφάνεια και διαθέτει τα μεγαλύτερα ποσοστά πιστότητας των πελατών που την επιλέγουν!

Όλα τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει η παραπάνω κατάκτηση που κατατάσσει την Suzuki για ακόμα μια φορά την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων με βάση τον όγκο πωλήσεων των A & B Segments στον κόσμο για το έτος 2017.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, η Suzuki με ποσοστό 11,4 % και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες μάρκες αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων παγκοσμίως για το 2017.

                                                   

Η Suzuki θα συνεχίσει να είναι η αγαπημένη μάρκα των αγοραστών δημιουργώντας αυτοκίνητα που καλύπτουν τις σύγχρονές ανάγκες των πελατών της. Θα συνεχίσει να προσφέρει αυτοκίνητα τα οποία θα αποτελούν την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών καθώς σέβονται το περιβάλλον, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα καλύπτουν κάθε ανάγκη τους.