Η SUZUKI στην κορυφή της αγοράς αυτοκινήτου: Τριπλή πρωτιά για τον Δεκέμβριο και εντυπωσιακή αύξηση για το 2023

Στο κλείσιμο του 2023, η SUZUKI ανεβαίνει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου και σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ανεπανάληπτης επιτυχίας. Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις με ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο μάλιστα ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση αντικατοπτρίζει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα μοντέλα της SUZUKI.

Το VITARA, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς αυτοκινήτου. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το VITARA αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει άριστη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της SUZUKI στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

H Suzuki ξεπερνά τα στατιστικά στην αγορά αυτοκινήτου

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για την SUZUKI. Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η SUZUKI ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας μια εκρηκτική αύξηση 72,3%. Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων η SUZUKI κατέλαβε την 3η θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%. Αυτή η εκπληκτική αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Αισιοδοξία για τη νέα χρονιά της Suzuki το 2024

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, η SUZUKI βλέπει μπροστά με αισιοδοξία. Η υφιστάμενη γκάμα των SUZUKI SUV, με τα μοντέλα S-CROSS, VITARA και IGNIS, παραμένει στο επίκεντρο των προτιμήσεων της αγοράς αυτοκινήτου. Η προσθήκη του ολοκαίνουριου SWIFT , που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της SUZUKI στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Το νέο μοντέλο αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα, προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό καινοτομίας και απόδοσης.

Η SUZUKI παραμένει προσηλωμένη στην παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων, και ευχαριστεί τους πελάτες της για τη συνεχή τους εμπιστοσύνη και υποστήριξη.