Νέες χαμηλότερες τιμές Suzuki Swift

H Suzuki εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της στις μικρές κατηγορίες ρίχνοντας τις τιμές στο best seller μοντέλο της, το Swift

  • Φθηνότερο έως και 280 ευρώ ανάλογα με την έκδοση
  • Δώρο τα Τέλη Κυκλοφορίας για τις diesel εκδόσεις, έως τέλη Μαρτίου
  • Δυναμική είσοδος στα πετρελαιοκίνητα με το Swift 1.3 diesel
  • Αύξηση κατά 21,9% του συνολικού μεριδίου στην ελληνική αγορά το 2012
  • Αύξηση κατά 138,5% του μεριδίου στις εταιρικές ταξινομήσεις

Ξεκινώντας δυναμικά τη νέα χρονιά η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. προχωρά σε μείωση τιμών στο δημοφιλέστερο μοντέλο της Suzuki, το νέο Swift. Η κίνηση αυτή αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της εμπιστοσύνης που δείχνει στη Suzuki το κοινό και έμπρακτη απόδειξη της εστίασης της εταιρείας στις μικρές κατηγορίες. 

Στο νέο τιμοκατάλογο οι εκδόσεις του πολυτάλαντου σουπερμίνι εμφανίζονται χαμηλότερες από 80 έως 280 ευρώ ενώ μέχρι τα τέλη Μαρτίου η Suzuki κάνει δώρο τα Τέλη Κυκλοφορίας στις diesel εκδόσεις, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερο όφελος στον αγοραστή. Παράλληλα, προσφέρονται προνομιακές τιμές που ξεκινάνε από €8.990 (έκδοση 3dr GL βενζίνης)  για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το Suzuki Swift είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, όπως επανειλημμένα έχει αναφέρει και ο ειδικός τύπος. Δυναμικό και καλλίγραμμο, με εξαιρετικό σπορτίφ «πάτημα», ζωντανές επιδόσεις, αξιοπιστία, ευελιξία εντός των τειχών και σταθερότητα στα ταξίδια, με εσωτερικό καλοφτιαγμένο και καλή εργονομία με χώρους που ικανοποιούν κάθε καθημερινή ανάγκη, το Suzuki Swift έχει απήχηση και στα δύο φύλλα και έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού.

Στις προσιτές και πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων με τα 94 άλογα, όλες με επτά αερόσακους και σύστημα ελέγχου ευστάθειας στον βασικό εξοπλισμό, τώρα έχει προστεθεί και μια νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση. Το Swift 1.3 diesel είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα τελευταίας τεχνολογίας με turbo και σύστημα ψεκασμού common rail. Με χωρητικότητα 1,3 λίτρων, αποδίδει 75 ίππους και 190 Nm ροπής. Η μέγιστη ροπή εμφανίζεται μόλις στις 1.750 rpm και παραμένει διαθέσιμη στο ωφέλιμο εύρος των στροφών, ώστε να ευνοείται η κίνηση εντός πόλης και η οικονομία καυσίμου. Ταυτόχρονα, με τη μέση κατανάλωση στα 4,2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, η Suzuki υπόσχεται αυτονομία που μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 1.000 km με ένα ρεζερβουάρ. O turbodiesel του Swift είναι συμβατός με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων Euro5, ενώ με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα CO2 μόλις 109 gr/km πληροί με ευκολία τα όρια του Πράσινου Δακτυλίου της Αθήνας, όντας ένας από τους καθαρότερους κινητήρες της κατηγορίας του. 

Το Swift Diesel έρχεται, όχι απλά να συμπληρώσει, αλλά να ολοκληρώσει τη γκάμα της Suzuki στις μικρές κατηγορίες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της μάρκας σε αυτό το ιδιαίτερα δυναμικό κομμάτι της αγοράς. Άλλωστε οι κατηγορίες Α και Β συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού, καταλαμβάνοντας περίπου το 60% των προτιμήσεων το 2012.

Η Suzuki, που αγαπήθηκε για τα καθαρόαιμα τετρακίνητά της, έχει ήδη καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της και στις μικρές κατηγορίες, σημειώνοντας αύξηση στα μερίδιά της, τη χρονιά που έκλεισε. Πιο συγκεκριμένα, το 2012, σε μια δοκιμαζόμενη από την ύφεση αγορά, το συνολικό μερίδιο της Suzuki στην Ελλάδα έφτασε το 3,9% έναντι 3,2% το 2011, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 21,9%. Ειδικότερα, με αιχμή τα Swift, Alto, Splash και SX4 το μερίδιο αγοράς της Suzuki στις λιανικές ταξινομήσεις ανήλθε το 2012, σε 4,5% έναντι 4,1% το 2011 (αυξημένο κατά 9,7%), δίνοντας στη Suzuki την 8η θέση στην αγορά.

Mε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και με τη νέα, πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική της για το Swift, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. τοποθετείται ακόμα πιο δυναμικά στην ελληνική αγορά, με στήριγμα την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του αγοραστικού κοινού.