ΝΕΟ SUZUKI JIMNY

Φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση παραμένει το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο. Το νέο JIMNY χωρίς αντίπαλο φθάνει εκεί όπου τα άλλα οχήματα φοβούνται να τολμήσουν.

Βουτήξτε σε λασπώδεις λάκκους, κάντε ελιγμούς μέσα σε πυκνά δάση, κατακτήστε απάτητες κορυφές με αυτό το off-roader που ξέρει τι σημαίνει αληθινή περιπέτεια. Το νέο JIMNY είναι εδώ και δεν γνωρίζει σύνορα!

Με τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά, το Jimny είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις πλέον απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Το κλιμακωτό πλαίσιο τύπου σκάλας, οι ακόμα μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, ο άκαμπτος άξονας τριών συνδέσμων με ελικοειδή ελατήρια καθώς και το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP PRO με κοντές σχέσεις μετάδοσης, οι οποίες ενισχύουν τη ροπή για καλύτερη πρόσφυση σε απότομες πλαγιές και τραχύ έδαφος.

Εξοπλισμένο με κινητήρα 1.5 λίτρων, σας μεταφέρει όπου θέλετε να πάτε με ασυναγώνιστη ευελιξία και ισχυρή ροπή όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Διατηρεί την άριστη οδική συμπεριφορά εκτός δρόμου καθώς επίσης και την οικονομία καυσίμου.

Απελευθερώστε το πνεύμα περιπέτειας και ζήστε με την αδρεναλίνη στο κόκκινο.