Νέο Suzuki JIMNY. O δρόμος για την επιτυχία στα World Car Awards 2019 συνεχίζεται.

Με τελευταία την στάση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν την λήξη του ταξιδιού των World Car Awards 2019, το Suzuki JIMNY συνεχίζει ακάθεκτο τη διαδρομή του για την επιτυχία!

Σε κάθε επιφάνεια δρόμου, χαρτογραφημένου ή μη, το JIMNY προχωρά και φτάνει ως το τέλος. Το μοντέλο που δεν σταματά πουθενά, κατέκτησε μία θέση ανάμεσα στους 3 παγκοσμίους φιναλίστ στα βραβεία World Car Awards 2019 στις κατηγορίες Urban Car και World Car Design.

Το JIMNY την φετινή χρονιά ήρθε να συμπληρώσει την επιτυχία των IGNIS το 2017 και SWIFT το 2018, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα στα τρία κορυφαία αυτοκίνητα στην κατηγορία World Urban Car και τις δύο προηγούμενες χρονιές αντίστοιχα, διεκδικώντας το βραβείο.

 Αίσθηση εκτός των ασύγκριτων παντός εδάφους επιδόσεων του, έχει προκαλέσει η παγκόσμια αποδοχή του ρετρό design του μοντέλου που χαρακτηρίζεται όμως από δυναμικές, σύγχρονες και συνάμα λιτές γραμμές σχεδίασης. Για το λόγο αυτό, το διαχρονικά αυθεντικό Suzuki JIMNY βρίσκεται στο top 3 κορυφαίας σχεδίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως διεκδικώντας τον τίτλο World Car Design.

 H Suzuki είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση για ακόμα μια χρονιά να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αυτοκινήτων της χρονιάς παγκοσμίως κι αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί την μοναδική εταιρία που τα μοντέλα της βρίσκονται για 3η συνεχόμενη χρόνια σταθερά σε μια κατηγορία, αυτή των Urban Cars στον εξαετή διαγωνισμό World Car Awards.

Το ταξίδι του θεσμού World Car Awards 2019 θα ολοκληρωθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία του νέου μας JIMNY ως τώρα και του ευχόμαστε
Καλή Επιτυχία!