ΝΕΟ VITARA. LEGEND. REBORN

Η οικογένεια της Suzuki υποδέχεται το νέο Vitara!

Μία νέα περίοδος ξεκινάει για τη Suzuki καθώς με ανακοίνωση της εταιρείας το αυτοκίνητο που όλοι περιμέναμε, το νέο Suzuki Vitara έφτασε. Από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος του προ-λανσαρίσματος μέχρι την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στις εκθέσεις των εμπόρων στις 29 Μαρτίου 2015.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο ορόσημο για τη Suzuki, αλλά και για ολόκληρη την κατηγορία 4x4 την οποία ουσιαστικά δημιούργησε πριν αρκετά χρόνια. Σήμερα, το ολοκαίνουριο Vitara, καλείται να φανεί αντάξιο των προσδοκιών και του ονόματος του, όχι πια σαν το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, αλλά ως το πλέον σύγχρονο, προσαρμοσμένο στις επιταγές και τα ζητούμενα της εποχής του, 4x4 αυτοκίνητο.

Στα πλαίσια αυτά, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Suzuki δημιούργησαν εκείνο που πριν μερικά χρόνια φάνταζε αδύνατο, ένα αυτοκίνητο παντός εδάφους με:

  • Οδική συμπεριφορά αντίστοιχη ενός Sport SUV
  • Κατανάλωση και ρύπους αντίστοιχα ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης
  • Εξοπλισμό αντίστοιχο ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου
     

Η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., φρόντισε ώστε οι τιμές του νέου Vitara να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έτσι, οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από τα €15.560 (με όφελος απόσυρσης) για τη δικίνητη έκδοση 1.6 GL με κινητήρα βενζίνης και φτάνουν τα €24.560 για την πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.

Η αποδοχή και η ανταπόκριση του κοινού διαφαίνεται παραπάνω από θερμή. Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. επιβραβεύει όσους προβούν σε παραγγελία του αυτοκινήτου, από σήμερα μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2015, προσφέροντας ένα σημαντικό όφελος :  3 Έτη Δωρεάν Service.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, καθώς η ζήτηση του μοντέλου σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες είναι ιδιαίτερα αυξημένη η αρχική διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Έτσι θα τηρηθεί απόλυτα σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες των αυτοκινήτων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων Suzuki.