Παγκόσμια πρεμιέρα του EV Concept Model eVX της Suzuki

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Concept SUV της Suzuki που παρουσιάστηκε στην έκθεση Auto Expo 2023 στην Ινδία, σήμερα 11 Ιανουαρίου 2023.

Το eVX είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά έως το 2025. Πρόκειται για ένα BEV μοντέλο που συνδυάζει το ισχυρό DNA 4x4 της Suzuki με τα προηγμένα χαρακτηριστικά των πιο σύγχρονων BEV. Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι φουτουριστικός, κοιτάζει με δυναμισμό το μέλλον διατηρώντας ταυτόχρονα τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία των διάσημων Suzuki SUV. Αυτό τo concept car αναπτύχθηκε για να μεταφέρει την 4x4 κληρονομιά της μάρκας στη νέα εποχή του ηλεκτρισμού διατηρώντας την αυθεντική οδηγική εμπειρία ενός γνήσιου Suzuki SUV.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο του Auto Expo 2023, o πρόεδρος Suzuki Toshihiro ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμαι ενθουσιασμένος για την αποκάλυψη του eVX, του πρώτου παγκόσμιας εμβέλειας EV SUV της Suzuki. Πρωταρχικό μέλημα του Suzuki Group αποτελεί η αντιμετώπιση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη. Για αυτό εφαρμόζουμε μία σειρά από μέτρα παγκόσμιας κλίμακας με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Στη Suzuki συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, προϊόντα εξέχουσας αξίας βελτιώνοντας συνεχώς τον τρόπο ζωής και μετακίνησης.

Τεχνικές Προδιαγραφές Concept Car
Συνολικό Μήκος 4.300mm x Πλάτος 1.800mm x Ύψος 1.600mm
Χωρητικότητα μπαταρίας:60 kWh
Αυτονομία: 550 km (μετρημένη σε τροποποιημένο κύκλο οδήγησης Ινδίας (MIDC)