Πρεμιέρα του Suzuki Baleno στην Αυτοκίνηση 2015

Η Suzuki δίνει δυναμικό παρόν στην Αυτοκίνηση 2015, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της καθώς και το ολοκαίνουριο Suzuki Baleno για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Με ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους φίλους της Suzuki, πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Πρεμιέρα του νέου Suzuki Baleno στην έκθεση Αυτοκίνηση 2015, που λαμβάνει χώρα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, από τις 14 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Με κυρίαρχη θέση στο ‘’λευκό’’ περίπτερο της Suzuki, καθώς όλα τα μοντέλα παρουσιάζονται σε λευκό χρώμα, το νέο Suzuki Baleno, με τον ιδιαίτερο μπλε χρωματισμό του, απέσπασε το ενδιαφέρον τόσο των καλεσμένων όσο και των επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα σημαντικό hatchback της κατηγορίας Β’, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα και  βασική αρχή: Κανένας συμβιβασμός.

Το νέο Baleno είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εμπνευσμένη σχεδίαση, τους κορυφαίους για την κατηγορία του χώρους αλλά και την οικολογική του συνείδηση, ενώ ενσωματώνει τρεις από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας: Μια νέα ελαφριά πλατφόρμα, τον νέο τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.0lt BOOSTERJET και το νέο mild υβριδικό σύστημα SHVS της Suzuki.

Το νέο ΒALENO, που έρχεται  την άνοιξη του 2016 , θα ισχυροποιήσει τη SUZUKI σε μία κατηγορία της αγοράς αναμφίβολα πάρα πολύ σημαντική.

Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο της Suzuki, περίπτερο Νο 8, βρίσκονται όλα τα μοντέλα της γκάμας της εταιρείας: Celerio, Swift, Swift Sport, S-Cross, Jimny και Vitara ενώ επίσης για πρώτη φορά παρουσιάζεται η νέα έκδοση Vitara S του μοντέλου που έγινε ήδη best seller καθώς το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό.

Η έκδοση Vitara S εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης BOOSTERJET 1.4 που παρέχει δύναμη και οικονομία, ενώ φέρει σχεδιαστικές αλλαγές που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του όπως η εντυπωσιακή μάσκα από το πρωτότυπο iV4.

Με την Suzuki να συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής το 2020, η εταιρεία έχει ήδη προνοήσει και σχεδιάσει λεπτομερώς το πλάνο Next100 για τον επόμενο αιώνα. Βασικοί πυλώνες, είναι η δημιουργία άκαμπτων και χαμηλού βάρους αμαξωμάτων, η έμφαση στην εξέλιξη των κινητήρων βενζίνης και η διεύρυνση της χρήση των ‘ήπιων’ υβριδικών συστημάτων της, με στόχο να προσφέρει κορυφαία εμπειρία οδήγησης αλλά και να αποτελέσει τον ηγέτη στην κατηγορία των φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων.

Τα επόμενα 5 χρόνια η Suzuki θα επενδύσει σε 20 νέα μοντέλα για την παγκόσμια αγορά, ενώ 1-2 νέα μοντέλα το χρόνο θα προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά.