Suzuki R3 Concept

Μια ματιά στο μέλλον των συμπαγών αστικών πολυμορφικών από τη Suzuki.

H Suzuki, με τη μεγάλη εμπειρία της στα συμπαγή αυτοκίνητα και με τη σταθερή προσήλωσή της στην διαρκή τους εξέλιξη, έχει δημιουργήσει μοντέλα - πρότυπα, όπως τα Jimny, Alto, Swift και Wagon R+.

Στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησης νέων δυνατοτήτων, παρουσίασε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου AutoExpo, στο Ν. Δελχί της Ινδίας, το εντυπωσιακό πρωτότυπο R3 Concept. Το μοντέλο αποτελεί μια σπουδή σε ένα συμπαγές μεν, αλλά πολύ άνετο πολυμορφικό οικογενειακό, το οποίο παράλληλα θα έχει δυναμική και σπορτίφ εμφάνιση ώστε να ανταποκρίνεται και στις αισθητικές ανησυχίες της σύγχρονης αστικής οικογένειας.

Το Suzuki R3 Concept είναι φορέας πρωτοποριακών λύσεων στην εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου, καθώς με μήκος αμαξώματος κοντά στα 4 μέτρα, καταφέρνει να προσ φέρει άνετο χώρο για τη μετακίνηση έξι ατόμων. Παράλληλα, οι πίσω πόρτες που ανοίγουν αντίθετα από τις εμπρός, λύνουν το πρόβλημα της επιβίβασης και αποβίβασης από την τρίτη σειρά καθισμάτων χωρίς την βαριά και πολύπλοκη χρήση συρόμενων θυρών.

Το Suzuki R3 Concept είναι ένα πραγματικό πολυμορφικό, σε μέγεθος αυτοκινήτου πόλης με προσεγμένη αισθητική, που αναιρεί το κυρίως πρόβλημα των MPV: Τη βαρετή και αδιάφορη αισθητική κύβου. Το μοντέλο σηματοδοτεί την κατεύθυνση της νέας γενιάς των πρακτικών αυτοκινήτων πόλης, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, ενώ, παράλληλα, αποτελεί μια ένδειξη των δυνατοτήτων της Suzuki στην κατηγορία των συμπαγών, οικολογικών αυτοκινήτων.