Suzuki S-Cross: To νέο crossover μοντέλο μεσαίας κατηγορίας, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Έκθεση του Παρισιού 2012

Το S-Cross – ένα “πρωτότυπο” cross-over αυτοκίνητο από τη SUZUKI, μεσαίας κατηγορίας που θα κάνει την πρώτη επίσημη διεθνή πρεμιέρα του στην Έκθεση του Παρισιού 2012, από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου*.

Το S-Cross, ενσαρκώνει την συνένωση τριών βασικών συστατικών επιτυχίας: “συναίσθημα x ποιότητα x αεροδυναμική”, τα οποία αποτυπώνονται μέσω των δυναμικών γραμμών του, οι οποίες ξεκινούν από τον εμπρός προφυλακτήρα, διασχίζουν τις πλαϊνές πόρτες και καταλήγουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Οι δυναμικές γραμμές του σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά σχεδιαστικά του στοιχεία αποπνέουν μια αίσθηση σταθερότητας, στιβαρότητας και ισχύος, δημιουργώντας έναν μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και μια εμφάνιση - αμιγώς ενός αυτοκινήτου crossover .

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το S-Cross και κατ’ επέκταση το στρατηγικό πλάνο ενεργειών της Suzuki, θα παρουσιαστούν στην επίσημη Παρουσίαση Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα η Suzuki θα παρουσιάσει ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της (Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, Jimny και Grand Vitara).