Το καλύτερο Suzuki Summer, μέχρι το επόμενο!

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. φροντίζει και αυτές οι διακοπές να είναι οι καλύτερες, παρέα με το Suzuki σας φυσικά! Για μία ακόμη χρονιά, οι ασυναγώνιστες προσφορές της Suzuki, θα προετοιμάσουν το αυτοκίνητό σας για να σας συντροφεύσει σε κάθε εξόρμηση και θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστες και ασφαλείς διακοπές!

Πριν φορτώσετε λοιπόν το Suzuki σας, και ξεχυθείτε στις παραλίες, επικοινωνήστε με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki στο 210 34 69 549 ή επισκεφθείτε το www.suzuki.gr για να κανονίσετε ένα ραντεβού στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki και να απολαύσετε τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 12 Σημείων, που η SUZUKI σας προσφέρει μέχρι και τις 31 Ιουλίου!

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου, η Suzuki προσφέρει έκπτωση €40 με το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι προσφοράς, για όλες τις συντηρήσεις ή επισκευές, που θα πραγματοποιηθούν στο δίκτυό της. Με το δεύτερο κουπόνι προσφοράς μάλιστα, η Suzuki προσφέρει πλήρη καθαρισμό και πλήρωση του συστήματος A/C με κόστος μόλις €39.

Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου, η Suzuki προτείνει τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών. Είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από τον ίδιο τον κατασκευαστή, είναι ανθεκτικά στον χρόνο και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης, ώστε να εξασφαλίσουν στο αυτοκίνητό σας μακροζωία και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Suzuki, παρέχονται 5 χρόνια εγγύησης και δωρεάν Οδική βοήθεια Suzuki Assistance που αποδεικνύουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη που δείχνει η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στα αυτοκίνητα της. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα προγράμματα ασφάλισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Suzuki στο τηλέφωνο 210 34 69 549 ή να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση customersupport@executive.gr.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, πάρτε εισιτήρια, μαγιό, γυαλιά ηλίου, και βέβαια το Suzuki σας και φύγαμε!