Το νέο Suzuki SWIFT έρχεται στα PLAY SWIFT Days της Suzuki σε όλη την Ελλάδα.

Το αγαπημένο Suzuki SWIFT ήρθε ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό και για πρώτη φορά «συστήνεται» στο κοινό του μέσα από τα PLAY SWIFT Days! Ένα από τα πιο «διάσημα» και στυλάτα hatchback αυτοκίνητα πόλης, έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα με μια καταπληκτική best-selling πορεία στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και της Ελληνικής αγοράς. Φέτος βάζει την υπογραφή του στην πιο fun-to-drive εμπειρία οδήγησης με τις κορυφαίες προδιαγραφές ενός ανανεωμένου υβριδικού αυτοκινήτου που ξέρει τι χρειάζεται κάθε σύγχρονος οδηγός.

Το νέο Suzuki SWIFT παρουσιάζεται στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 24 Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, το νέο Suzuki SWIFT θα βρίσκεται στα PLAY SWIFT Days στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki “έτοιμο για όλα”. Όσοι θέλουν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το ολοκαίνουριο SWIFT, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να το δουν από κοντά, να μάθουν τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του και φυσικά… να το οδηγήσουν!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των PLAY SWIFT Days σε όλη την Ελλάδα


Ηράκλειο - Κρήτη
Επίσημος Έμπορος: Βενέρης Εμμανουήλ ΑΕ
Ημερομηνία: 25 - 26 Μαΐου

Ρέθυμνο - Κρήτη
Επίσημος Έμπορος: Σταρένιος Κώστας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
Ημερομηνία: 25 - 26 Μαΐου

Αθήνα - Χαϊδάρι
Επίσημος Έμπορος: Χανιώτης Αντώνιος ΑΕΕ
Ημερομηνία: 31 Μαΐου

Κοζάνη
Επίσημος Έμπορος: Τζημόπουλος ΑΕ
Ημερομηνία: 1 - 2 Ιουνίου

Θεσσαλονίκη
Επίσημος Έμπορος: ΑΔΑΜΙΔΗΣ AUTOGROUP
Ημερομηνία: 15 Ιουνίου

Επίσημος Έμπορος: Νταλιάνης ΑΕ
Ημερομηνία: 29 - 30 Ιουνίου

Ιωάννινα
Επίσημος Έμπορος: Ζύγουρας Α. ΑΕ
Ημερομηνία: 15 Ιουνίου

Ρόδος
Επίσημος Έμπορος: Ξενάκης ΑΕ
Ημερομηνία: 15 Ιουνίου

Πάτρα
Επίσημος Έμπορος: Σουλάνης Θ. και ΣΙΑ Ο.Ε.
Ημερομηνία: 15 Ιουνίου

Το νέο SWIFT έρχεται γεμάτο ενέργεια, με ακαταμάχητο design, ανήσυχο πνεύμα και τεχνολογίες αιχμής. Έλα στα PLAY SWIFT Days, εξερεύνησε τη fun-to-drive πλευρά της οδήγησης και ζήσε μια μοναδική εμπειρία σε κάθε διαδρομή!

Τα χαρακτηριστικά του νέου Suzuki SWIFT που διεκδικούν την προσοχή

Το ολοκαίνουριο SWIFT έχει προηγμένα χαρακτηριστικά σε ασφάλεια, άνεση, αποδοτικότητα και σχεδιασμό. Ως προς την εξωτερική του εμφάνιση, ο δυναμικός του χαρακτήρας τονίζεται με ανασχεδιασμένη μάσκα με γρίλιες σε μαύρο χρώμα και φωτιστικά σώματα σε σχήμα L που «παντρεύονται» αρμονικά με τις στρογγυλεμένες γραμμές των φτερών. Ανασχεδιασμένο και εσωτερικά, το νέο SWIFT διατηρεί τον σπορτίφ χαρακτήρα του, ενώ συγχρόνως διαθέτει ευρύχωρη καμπίνα και εκλεπτυσμένο εργονομικό σχεδιασμό με οδηγοκεντρικά τοποθετημένα χειριστήρια εύκολης χρήσης που ξεκουράζουν τον οδηγό. Η οθόνη αφής HD 9 ιντσών που διαθέτει προσφέρει γρήγορη και ακριβή απόκριση σε κάθε άγγιγμα.

Εξίσου δυναμική είναι η «επένδυση» της Suzuki και στην ασφάλεια, καθώς το νέο SWIFT είναι εξοπλισμένο με μια πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Τα συστήματα ασφάλειας του νέου SWIFT

  • Σύστημα Υποβοήθησης Πέδησης II (DSBS II)
  • Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist, LKA)
  • Σύστημα Αποφυγής Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Prevention)
  • Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Λειτουργία Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)
  • Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor)
  • Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCTA)
  • Σύστημα Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης eCall
  • Intelligent Speed Control Support (ISA)
  • Σύστημα Παρακολούθησης Οδηγού (DMS)
  • Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW)
  • Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου
  • Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών (TPSM)

Τιμή εκκίνησης για το νέο Suzuki SWIFT

Το SWIFT δεν αποπνέει τυχαία αυτοπεποίθηση. Έχει την «κληρονομιά» των προκατόχων του και έρχεται το 2024 με ακόμα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά και περιπετειώδη χαρακτήρα. H τιμή εκκίνησης του είναι στα 18.450€ και μπορείς να το βρεις και σε δύο εντυπωσιακά χρώματα νέας τεχνολογίας, Frontier Blue Pearl Metallic και Burning Red Pearl Metallic, που δίνουν το στίγμα της νέας γενιάς χρωμάτων στα αυτοκίνητα Suzuki. Επίσης, μαζί με την αγορά, η Suzuki προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Το εμβληματικό hatchback Suzuki SWIFT σε περιμένει στα PLAY SWIFT Days!

Με διασκεδαστικό χαρακτήρα και σπορ εσωτερική εμφάνιση, το νέο Suzuki SWIFT σε περιμένει στα PLAY SWIFT Days που θα διαρκέσουν από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου. Αν λοιπόν αναζητάς ένα αξιόπιστο, ευέλικτο, compact μεγέθους και δυνατών αντοχών υβριδικό αυτοκίνητο, είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις μία επίσκεψη στο κοντινότερο σε εσένα event και να πραγματοποιήσεις Test Drive.

Συγκεκριμένα, αν μένεις Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ρόδο ή Πάτρα, τώρα έχεις το «πράσινο φως» για να δοκιμάσεις το SWIFT 4ης γενιάς που η fun to drive φήμη του προηγείται και να το οδηγήσεις πριν από όλους. Αν πάλι η απόσταση είναι μεγάλη, συμπλήρωσε τη φόρμα Test Drive και επίλεξε τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο.