Το νέο Suzuki Vitara 1ο σε πωλήσεις στην κατηγορία του για το 2015

Το νέο Suzuki Vitara 1ο σε πωλήσεις στην κατηγορία του για το 2015

Το 2015 η ελληνική αγορά αυτοκινήτου, παρά τις αντιξοότητες, παρουσίασε άνοδο των πωλήσεων κατά 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με το συνολικό νούμερο ταξινομήσεων να φτάνει τις 75.805 μονάδες.

Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον η Suzuki κατόρθωσε να εδραιώσει μία δυναμική παρουσία εξασφαλίζοντας την 6η θέση και ποσοστό 5.3%, με τους Έλληνες καταναλωτές να βεβαιώνουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία.

Ηγετική θέση στη γκάμα της Suzuki έχει το νέο Vitara. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2015 και κατάφερε μέσα στους εννέα μήνες διάθεσής του να καταλάβει την 1η θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας του (dual purpose vehicles), σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΑΑ. Σημαντική θέση κατέλαβε και το S Cross, την 3η στην κατηγορία, με την Suzuki να αποτελεί αναμφισβήτητα τον ηγέτη της κατηγορίας.

Η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται να συνεχιστεί δυναμικά καθώς η υπάρχουσα γκάμα συμπληρώνεται από εκδόσεις με τεχνολογία αιχμής, όπως η έκδοση Vitara S 1.4 Turbo με 140 ίππους, αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCSS που διατίθεται στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 4WD και δίνει στο Suzuki Vitara μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς αποτελεί κορυφαία επιλογή στην κατηγορία!

Την νέα χρονιά, η θέση της Suzuki θα ενισχυθεί περαιτέρω καθώς το ολοκαίνουριο hatchback Suzuki Baleno θα προστεθεί στη γκάμα. Το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο αποτελώντας μία πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης.