Το Νέο Swift το καλύτερο και ασφαλέστερο μικρό αυτοκίνητο

1o στην κατηγορία 'Μικρού αυτοκινήτου'


Επιτυχίες για το Νέο Swift, καθώς βραβεύθηκε ως το 'Καλύτερο μικρό αυτοκίνητο' από τον Σύλλογο αρθρογράφων αυτοκινήτου της Σκοτίας. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη διάκριση για το νέο μοντέλο της Suzuki, καθώς κατέκτησε και το βραβείο 'Ασφάλειας'  στην ετήσια βράβευση Σκοτσέζικου αυτοκινήτου της χρονιάς, που έλαβε χώρα στο St Andrews.

Το Νέο Swift αξιολογήθηκε από 20 μέλη του Συλλόγου αρθρογράφων αυτοκινήτου της Σκοτίας, καταφέρνοντας να αποσπάσει τους περισσότερους βαθμούς στην κατηγορία 'Μικρού Αυτοκινήτου'.

Ο John Murdoch, Πρόεδρος του Συλλόγου είπε: "Οι αγοραστές απαιτούν πλέον από τα μικρά αυτοκίνητα το επίπεδο άνεσης, ποιότητας, βελτίωσης και ασφάλειας που προσφέρουν τα αυτοκίνητα πολυτελείας. Το νέο Suzuki Swift καταφέρνει να ανταποκριθεί σε όλα αυτά, με έντονη αίσθηση του στυλ και προσεκτική προσέγγιση τιμής. Σαν αποτέλεσμα, η Suzuki κατακτά για πρώτη φορά το βραβείο SCOTY και μας δείχνει πόσο έχει βελτιωθεί η μάρκα."

1ο στην κατηγορία "Ασφάλεια"


Συγκεντρώνοντας μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες και σύμφωνα πάντα με τους νέους κανονισμούς που χρησιμοποιεί ο ανεξάρτητος φορέας Euro NCAP, το Νέο Suzuki Swift απέσπασε φυσικά τα 5 αστέρια και είναι σήμερα το ασφαλέστερο μοντέλο στην κατηγορία του, με στανταρ 7 αερόσακους και ESP.