Γνήσια τακάκια φρένων Suzuki

 

Η διαφορά βρίσκεται σε λίγα μέτρα …
Για να ακινητοποιήσετε το αυτοκίνητο σας, πρέπει πρώτα από όλα να αντιδράσετε και μετά να φρενάρετε.

Η απόσταση ακινητοποίησης είναι η απόσταση που διανύεται από την στιγμή που αντιλαμβάνεστε τον όποιο κίνδυνο έως την στιγμή που ακινητοποιείτε το αυτοκίνητό σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα κίνησης, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που διανύετε κατά τον χρόνο που απαιτείται για να αντιδράσετε και ανάλογη είναι η ενέργεια που χρειάζεται για την ακινητοποίηση του οχήματος. Επίσης, οι συνθήκες της επιφάνειας του οδοστρώματος επιδρούν στην απόσταση ακινητοποίησης. Σε βρεγμένο οδόστρωμα, η απόσταση αυξάνει έως και 30%.

Πρέπει πάντα λοιπόν, να λαμβάνουμε υπόψη την αποδοτικότητα του συστήματος πέδησης. Εάν δεν είναι σε άριστη κατάσταση διατρέχουμε υψηλότερο κίνδυνο σε κάθε περίσταση.

Γνωρίζατε ότι τα τακάκια φρένων πιέζουν το δίσκο φρένων, αναπτύσσοντας μια δύναμη τριβής, η οποία αναγκάζει το αυτοκίνητο να επιβραδύνει ή να σταματήσει;

Έτσι η κύρια λειτουργία τους είναι να εξασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο θα σταματήσει με ασφάλεια και ακρίβεια.

Τα τακάκια των φρένων είναι απολύτως απαραίτητα σε κάθε σου φρενάρισμα και είναι σημαντικά για την διατήρηση των βέλτιστων επιδόσεων του Suzuki σου.

Μην περιμένετε μέχρι να βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μόλις εντοπίσετε κάποιο σύμπτωμα, επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Suzuki, όπου θα είστε σίγουροι για την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Suzuki σχεδιασμένων ειδικά για το δικό σας αυτοκίνητο.
Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα γνήσια τακάκια Suzuki:

  • Σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη Suzuki και πλήρως δοκιμασμένα στο στάδιο ανάπτυξης για να ταιριάζουν στο Suzuki σου
  • Ειδικά σχεδιασμένα υλικά, βάσει αυστηρών προδιαγραφών, που εξασφαλίζουν αξιόπιστη ισχύ και αίσθηση πέδησης
  • Βέλτιστη εξισορρόπηση επιδόσεων και αντοχής για τα μοντέλα Suzuki

Στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Suzuki θα βρείτε γνήσια τακάκια φρένων Suzuki, με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Suzuki.

Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki