Η εταιρεία Τζαβάρας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990, ξεκινώντας  από το χώρο του service των αυτοκινήτων και στην συνέχεια πέρασε στο εμπορικό τμήμα που αφορά στις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται ως επίσημος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Suzuki για το νομό Αρκαδίας. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας που περιλαμβάνει τις πωλήσεις νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συνεργείο, ασφάλειες αυτοκινήτων και πυρός, φανοποιείο, βαφείο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων αλλά και τη νέα κάρτα μέλους η οποία παρέχει μοναδικά προνόμια στους κατόχους της.

Η Τζαβάρας Α.Ε. με το εξειδικευμένο προσωπικό της, την άρτια εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον, σε συνάρτηση με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθιστούν την εταιρεία πρωτοπόρο στον τομέα της.

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, έχοντας στόχο την εγγύηση στην ποιότητα, το καλύτερο τεχνολογικό αποτέλεσμα αλλά και την μέγιστη ικανοποίηση όλων των πελατών μας

«Αξιοπιστία και Σιγουριά στην κίνηση σας»