Εσύ έμαθες τι παίζει με το VITARA;

TΟ VITARA ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ανατρέπει τα Δεδομένα και Προσφέρει:

  • Δύναμη 140hp
  • Τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό στην κατηγορία του
  • Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας Suzuki Safety Support στη βασική έκδοση

Δύναμη 140hp

TO VITARA σχεδιάστηκε για να συγκινεί.

Οι υψηλές επιδόσεις έγιναν παιχνίδι. Με 140 ίππους το VITARA δεν έχει μόνο την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα ενός αυθεντικού SUV. Χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα BOOSTERJET, ο οποίος συνδυάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, το VITARA αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε πρόκληση που συναντά στο δρόμο του. Είναι πραγματικά γεννημένο για περιπέτεια.

Suzuki Safety Support

Περισσότερη τεχνολογία. Περισσότερη ασφάλεια. Περισσότερη διασκέδαση.

Το VΙTARA διαθέτει πολλά περισσότερα από εμφάνιση. Διαθέτει ευφυΐα. Εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της ασφάλειας, οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν τη σιγουριά και διασκεδάζουν κάθε στιγμή της διαδρομής τους.

Πλούσιος εξοπλισμός από το πρώτο επίπεδο τιμής.

Μία επιλογή αμέτρητες δυνατότητες.

Το Suzuki VITARA αλλάζει τα δεδομένα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση. Ακαταμάχητη εμφάνιση, τολμηρή σχεδίαση, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με υψηλής ποιότητα υλικά και άριστη εργονομία. Το VITARA εξελίσσει τα καλύτερα γονίδια της Suzuki και αλλάζει το παιχνίδι και όσα ξέρατε για αυτό.

Κλείστε ένα Test Drive

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Ακολούθηστε τα παρακάτω βήματα:

H Suzuki που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα φροντίζοντας να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε την επαφή με τη Suzuki ή/και με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου μας, συμπληρώστε τις παρακάτω επιλογές.