JIMNY DNA

Κληρονομιά

Το DNA του JIMNY

To JIMNY αποτελεί ορόσημο για τη Suzuki αλλά και για τους φίλους της τετρακίνησης, οι οποίοι το αγάπησαν από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία του το 1970. Το JIMNY κουβαλάει την κληρονομιά ενός μικρού, ελαφρού, αυθεντικού εκτός δρόμου οχήματος και αποτελεί την επιτομή της 4WD τεχνολογίας της Suzuki.

 
Υπεύθυνα

1η γενιά (1970-)

Το Jimny 1ης γενιάς αποτέλεσε το μοναδικό μίνι αυτοκίνητο στην κατηγορία των 4x4 off-road οχημάτων. Με τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του και τις μικρές αλλά ισχυρές επιδόσεις, κέρδισε μεγάλη αναγνώριση όχι μόνο από επαγγελματίες, αλλά και από απλούς καθημερινούς χρήστες.

 
Οικονομικά

2η γενιά (1981-)

Το Jimny 2ης γενιάς με το συμπαγές τετράγωνο σχήμα και το ευρύχωρο εσωτερικό φτιάχτηκε για να προκαλέσει την παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου και να δημιουργήσει νέα τάση στα τετρακίνητα οχήματα. Με τον κοφτερό, κομψό σχεδιασμό του, κατάλληλο τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου διαδρομές, έτυχε της αποδοχής και του γυναικείου αγοραστικού κοινού.

 
Ευέλικτα

3η γενιά (1998-)

Το Jimny 3ης γενιάς εισήγαγε ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης με το ομαλό αεροδυναμικό σώμα, το μεγαλύτερο μεταξόνιο και την εξελιγμένη άκαμπτη ανάρτηση. Προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα και ευελιξία εντός και εκτός δρόμου, παρέμεινε δημοφιλές παγκοσμίως για 20 χρόνια.