Οι Off road διαδρομές στην Αττική για την απόλυτη περιπέτεια με αυτοκίνητα 4x4

Η Αττική προσφέρει πληθώρα εντυπωσιακών προορισμών για τους λάτρεις της τετρακίνησης. Μεταξύ άλλων, οι μαγευτικές πλαγιές της Πάρνηθας αλλά και η απαράμιλλη φυσική ομορφιά των περιοχών γύρω από τον Μαραθώνα, προσφέρουν τις επιλογές που θα ήθελε κάποιος να έχει για τις off road διαδρομές του. Αν είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε από την εκπληκτική θέα, να κατακτήσετε απότομες ανηφόρες και να διασχίσετε λασπωμένες διαδρομές καθώς βιώνετε την αληθινή εμπειρία της off road οδήγησης στην Αττική, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. “Προσδεθείτε” και απολαύστε κάθε στιγμή με το αγαπημένο σας Suzuki SUV, στις off road διαδρομές που χαρίζουν μοναδικές συγκινήσεις.


Οι Off road διαδρομές στην Αττική 

 

Πάρνηθα


Η Πάρνηθα που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για off road διαδρομές στην Αττική τόσο για τους κατοίκους της, όσο και για τους επισκέπτες, καθώς παρέχει την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φύση, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλά σημεία χαλάρωσης από την ένταση της πόλης. Οι off road διαδρομές που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης είναι πολλές και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα στιβαρό οff road 4x4 που μπορεί να εξασφαλίσει στον οδηγό ότι δεν θα τον προδώσει σε καμία φάση της οδήγησης. Όποια κι αν είναι η διαδρομή που θα επιλεγεί, η πανοραμική θέα του Εθνικού Πάρκου της Πάρνηθας θα ανταμείψει όλους εκείνους που θα τολμήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές του SUV αυτοκινήτου τους.


Μαραθώνας


Η ποικιλομορφία των εδαφών στον Μαραθώνα, προσφέρει στους λάτρεις των off-road διαδρομών, απεριόριστες ευκαιρίες εξερεύνησης. Η ευρύτερη περιοχή έχει κάτι για όλους, όποια κι αν είναι η προτίμηση. Είτε για “αναρρίχηση” στο βουνό με το αγαπημένο σας off road SUV, είτε για περιπλάνηση κοντά στο μεγαλείο της θάλασσας ή για ένα διάλειμμα στο δάσος για πικνικ, η περιοχή του Μαραθώνα είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις της off road περιπέτειας. Μια εξερεύνηση σε αυτά τα μοναδικά μέρη, χαρίζει αναμνήσεις που δικαιώνει το πάθος κάθε οδηγού για περιπέτεια.

 

Τα 4x4 της Suzuki για περιπέτεια και ασφάλεια στις off road διαδρομές

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου για off road διαδρομές, είναι δεδομένο ότι ξέρεις ήδη ποια είναι τα αυτοκίνητα SUV που μπορούν να εγγυηθούν την περιπέτεια και την ασφάλειά σου. Αυτά είναι τα υβριδικά αυτοκίνητα SUV της SUZUKI που με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως τα off road λάστιχα, μπορούν να προσφέρουν απίστευτες συγκινήσεις σε κάθε οδηγό.

JIMNY

Το JIMNY έχει κερδίσει επάξια τη φήμη του απόλυτου off road 4x4 για τις αξιοσημείωτες ικανότητές του στις εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα αποδεικνύει σε κάθε περίσταση πως είναι ο ιδανικός σύντροφος για συναρπαστικές off road περιπέτειες. Το JIMNY με την "επαγγελματική" τετρακίνηση ALLGRIP PRO φροντίζει για την απόλαυση του οδηγού σε κάθε δύσκολη διαδρομή.

VITARA

Σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει δύσκολα εδάφη, το συμπαγές και υβριδικό SUV διαθέτει στιβαρή κατασκευή και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που ενισχύει τις off road επιδόσεις του. Το θρυλικό VITARA χειρίζεται αβίαστα ανώμαλες επιφάνειες και απότομες κλίσεις, ενώ το έξυπνο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που διαθέτει, εξασφαλίζει βέλτιστο κράτημα, επιτρέποντας στον οδηγό να απολαμβάνει με ασφάλεια την off road οδήγηση σε κάθε πιθανή
συνθήκη.

IGNIS

Μια αξιόπιστη επιλογή για τους λάτρεις των off-road διαδρομών είναι το IGNIS, το μοναδικό Ultra Compact SUV που εντυπωσιάζει με την ικανότητά του εκτός δρόμου. Το IGNIS είναι ένα συμπαγές αυτοκίνητο με ισχυρή κατασκευή και έξυπνο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP που το καθιστά μια εξαιρετικά διασκεδαστική αλλά και ασφαλή λύση για κάθε οδηγό που θέλει να απολαμβάνει τις off road διαδρομές της επιλογής του.

S-CROSS

Η τολμηρή σχεδίαση του S-CROSS, η υβριδική SUV δύναμη αλλά και οι εκπληκτικές του επιδόσεις σε όλα τα εδάφη, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις που συναρπάζουν. Με το έξυπνο σύστημα ALLGRIP, το S-CROSS προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα σε δύσκολες συνθήκες. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και η στιβαρή ανάρτηση του οχήματος διασφαλίζουν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα ανώμαλες επιφάνειες, βραχώδεις διαδρομές και απότομες ανηφόρες. Ένας καινοτόμος συνδυασμός ισχύος, αποδοτικότητας και ελέγχου διασφαλίζει ότι η εμπειρία κάθε off road διαδρομής θα είναι συναρπαστική και ασφαλής με το S-CROSS.